• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najnoviji iPhone 7 Plus detalji

Autor mondo.rs

Planirate kupovinu novog iPhone telefona? Ovo će vas zanimati.

Najnovije glasine u vezi sa specifikacijama Apple-ovog iPhone 7 ali i iPhone 7 Plus telefona dolaze sa kineskog Weibo sajta.

Kako se navodi, veći model će imati ekran dijagonale 5.5 i 3GB RAM memorije. Manji iPhone 7 će nažalost imati 2GB RAM memorije kao i prošlogodišnji modeli.

Takođe, postoji još jedna bitna razlika između ova dva telefona – iPhone 7 će dolaziti u tri verzije kada je interna memorija u pitanju, i to: 16GB/64GB/128GB, dok će veći model imati 32GB/128GB ili 256GB.

Apple je relativno skoro kamere od 8MP zamenio onim od 12MP, međutim, novi model imaće kameru rezolucije 21MP. iPhone 7s će imati dual 12MP kameru.

Ono što bi fanovi ovog prenda najviše voleli jeste bolja baterija. Govorilo se čak i da će Apple u nove modele „ubaciti“ Tip C port. Mada, ovo je malo verovatno jer Apple uporno forsira Lightning port, pogotovo ako se zna da će 3.5 ulaz za slušalice biti izbačen. Prelazak na USB Tip C port telefonima može omogućiti brzo punjenje, ali to se izgleda neće desiti, piše Phone Arena.

Ostale objave na Weibo sajtu otkrivaju da Apple planira da poboljša WiFi kako bi telefon pružio brži internet koji je potreban za 4K video striming. Govorilo se i o bežičnom punjenju, ali, ipak, uzmite ove glasine sa rezervom.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS