• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: Sloga preko Borca m:tel do finala

Autor mondo.ba

Dobojska Sloga savladala je Borac m:tel 29:25 (18:13) i plasirala se u finale Kupa Republike Srpske, gdje će joj rival biti Derventa.

 Sloga Borac 29:25 polufinale Kupa RS Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Sloga iz Doboja drugi je finalista Kupa Republike Srpske.

Dobojlije su na svom terenu u polufinalu savladale banjalučki Borac m:tel 29:25 (18:13), pa će u nedjelju od 19 časova protiv Dervente igrati za trofej.

Prvo poluvrijeme meča u Doboju proteklo je u dominaciji domaćih rukometaša, koji su protiv podmlađenog tima iz Banjaluke pokazali više i nakon prvih 30 minuta zasluženo stekli prednost od pet golova.

U nastavku pomalo egzibiciona igra Sloge. Iz minuta u minut rasla je prednost Dobojlija, da bi u strijelce uspio da se upiše i golman domaćih. Nebojša Bojić u 38. minutu podigao je publiku na noge, pogodio za 23:15, u tom trenutku najveću prednost od osam golova.

Pokušavali su Banjalučani u drugom dijelu sa dva pivota u napadu i konačno su sredinom drugog poluvremena uspjeli doći do daha. U 45. minutu Đorđe Ćelić smanjio je na 24:20, mladi Dean Šešić zatim je imao priliku da spusti prednost Dobojlija na samo tri gola, ali je izgubio loptu. Ipak, bilo je to sve od mladog i neiskusnog tima Borca m:tel.

Rukometaši Sloge dodali su gas u finišu i meč sigurno priveli kraju, čime su se plasirali u finale. Najbolji u pobjedničkom sastavu bio je Đurđević sa osam golova, a Gavrić, Zekić i Bosić postigli su po šest. Kod Borca m:tel istakao se Ratko Nikolić sa osam, dok su Stanković i Obradović dodali po šest pogodaka.

U nastavku je trener Borca m:tel Aleksandar Međedović pružio šansu i najmlađim igračima. Kadet Luka Knežević prvi je dobio povjerenje, a kasnije su ušli Srđan Medaković i Marko Lukić.Svoje minute dobili su i golman Srđan Bilandžić, te Milan Glumičić, kao i Jasmin Hušić.

Imao je kormilar crveno-plavih mnogo problema sa sastavljanjem ekipe, tako da je iskusni Branislav Obradović morao na poziciju srednjeg, a Stanko Stanković na desnog beka. Pivot Dominik Smojver zauzeo je poziciju na lijevom krilu.

Domaći rukometaši tokom cijelog meča imali su podršku svojih navijača, popularnih "Vojvoda".

Komentari 24

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BRAVO STRUČNJACI

Ko se imalo razumije u rukomet bilo mu je jasno da Umićević i Branković nisu smjeli doći na pozicije na kojima se nažalost još uvijek nalaze.Prvo, laici za rukomet a drugo karakterne ništarije.To su i pokazali i dokazali.Kako su oni došli na ključne pozicije u upravu Borca,Borca je sve manje i ako ostanu neće ga ni biti.Kriva je i Skupština kluba koja im je dala podršku za kako rekoše "stabilizaciju kluba".Sunovrat Borca je krenuo kad su otjerali vođu ekipe Trivundžu i Šekarića.Iako su im poznavaoci rukometa pravovremeno ukazivali na pogubnost takve odluke,ostali su gluvi i tvrdoglavi.I poslije svega,da imaju imalo obraza-podvili bi rep i otišli,nego i dalje pričaju nebuloze i kuju planove o budućnosti Borca.Ima li ovome kraja.......

Ђорђе

@BRAVO STRUČNJACI Слажем се 1000% јер је то права истина.

Ma ko su oni?!

@BRAVO STRUČNJACI Taj Branković je nešto malo brljao u Kosigu i Prijedoru i misli da zna nešto o rukometu.Smijali smo se njegovoj tromosti i naznanju.Umićević nezna ni pozicije postave igrača u rukometu a kamo li nešto više.E,zato je Borac osramoćen,ponižen,upropašten i veliko je pitanje hoće li se ikad više oporaviti i vratiti na stare staze slave.Ovoj dvojici nema premca ako treba nešto uništiti,jer su na slučaju Borac to i pokazali i dokazali.Njihova imena će biti zapisana na crnim stranicama istorije najtrofejnijeg kluba.

RASPAD SISTEMA

Ove godine ne uđe ni jedan trofej u klupske prostorije,možda i bolje,jer kako stvari idu i ove dosad osvojene će ovaj duet stručnjaka (Branković i Umićević) rasprodati na buvljaku.Za njih to svavako ništa ne znači.

Hirošima

Nažalost, ali ovo je planski urađeno.Sakrićemo se iza "rada na duge staze" i ko fol podmlađivanja ekipe, jer o ozbiljnom rukometu nemamo pojma, a klub nam samo služi za ličnu promociju i izlazak iz anonimnosti.Mi smo rođeni luzeri i nama je gotivno da nas zovu direktore ili mudro rukovodstvo.Ovo je naša viagra i druga uzbuđenja nemamo u svojim malim i skromnim životima.Vi nemate pojma koliko ovo nas čini bitnim samim sebi.Ne mislimo otići po cijenu bilo kakvih kritika ili uvreda jer nemamo svoje Ja.A vi pričajte šta god hoćete jer mi mislimo da ćemo trajati vječno.Ne stidimo se jer obraza nemamo i nije nas briga.Mi smo pametniji od vas i smijemo vam se iza leđa.I nikom nije lepše neg je nam samo da je vako svaki dan...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC