• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizman o "mučenju": Kod mene ovako cele godine...

Autor mondo.rs

Dvostruki strelac u pobedi Francuske nad Republikom Irskom Antoan Grizman kaže da ga "mučenje" njegove reprezentacije ne brine jer je na to već navikao u Atletiko Madridu.

Reprezentacija Francuske je bila na rubu eliminacije na turniru na kome je domaćin, ali je zablistao momak koji se nije mnogo video na meču. Antoan Grizman je sa dva gola u drugom poluvremenu doneo potpuni preokret protiv Irske i obezbedio plasman Francuskoj u četvrtfinale.

Ni u četvrtom meču na Evropskom prvenstvu Francuzi nisu briljirali.

Dobili su Rumune 2:1 golom u 89. minutu. Otpor Albanaca su slomili u poslednjem minutu meča, a potom još jedan postigli duboko u nadoknadi, dok Švajcarcima nisu uspeli da daju ni gol (0:0).

Ako je neko navikao na takve rezultate tima koji je predodređen da dominira, onda je to napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman koji je čitave sezone sa tom ekipom beležio minimalne pobede. Ali, do poslednjeg kola su bili konkurentni u prvenstvu i igrali su finale Lige šampiona.

"Kod mene je ovako bilo cele godine, u Atletiku smo dobijali utakmice 1:0 i mučili se do samog kraja", kazao je strelac tri gola za reprezentaciju Francuske u dosadašnjem toku prvenstva.

Zvuči kao da mu to i ne prija.

"Nadao sam se da će u reprezentaciji biti drugačije, ali za sada je isto. Znali smo da će biti teška utakmice, a mi sada moramo da analiziramo našu igru. Ako budem igrao na levoj ili desnoj strani, ili u šesnaestercu, daću sve za tim. Srećan sam zbog plasmana u četvrtfinale", rekao je on.

U četvrtfinalu (3. jul) ih čeka bolji iz duela Engleske i Islanda.

"Ali, uživaćemo u ovom uspehu i izvući najviše iz njega. Nadam se da ću nastaviti seriju i pomoći ekipi. Dali smo sve od sebe u drugom poluvremenu, a tada ste mogli da vidite drugu stranu francuskog tima", rekao je Grizman.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC