• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sport Vision i Nike uz turnir "Ilija Pantelić"

Autor mondo.ba

Drugi po redu turnir Ilija Pantelić” završen je u nedelju, 26. juna u etno selu Stanišići u Bijeljini.

Na turniru je učestvovalo preko 140 akademija i škola fudbala, iz 13 evropskih zemalja kao i jedna akademija sa Afričkog kontinenta ("Java soccer"- Namibija).

Oko 2.500 mladih fudbalera, od 23. do 26. juna 2016. godine, takmičili su se na Turniru “Ilija Pantelić” u osam različitih kategorija, a medju njima su se našle ekipe iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Ukrajine, Poljske, Slovačke, Italije, Švedske, Nigerije i drugih zemalja.

Kompanija Sport Vision, u saradnji sa Nike-om, je generalni sponzor drugog po redu Fudbalskog turnira “Ilija Pantelić”.

“Naša kompanija na ovaj način želi da podrži sportski duh i dobru energiju najmasovnijeg dječijeg fudbalskog okupljanja u Bijeljini”, izjavio je Mladen Lakić iz kompanije Sport Vision.

Sport Vision i Nike su se potrudili da daju poseban pečat ovogodišnjem turniru, pa su za nekoliko hiljada posjetilaca i takmičara pripremili dosta zanimljivih iznenađenja, poklona i dobre zabave.

Sport Vision je najboljeg igrača, strelca i golmana u svakoj kategoriji nagradio sa vrijednim nagradama brenda NIKE Football i sportskom opremom.

Na posebnom Sport Vision izložbenom štandu predstavljeni su najnoviji modeli opreme za fudbal. Posjetioci su imali priliku da probaju novu opremu, da se uvjere u njen kvalitet, te su bili u prilici da osvoje neke od brojnih nagrada koje su ove dvije kompanije pripremile. Centar zabave je bio na posebnom Nike fudbalskom zidu, gdje su takmičari mogli da provjere svoju preciznost u šutiranju lopte.

(PR)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC