• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Utorak, 15 časova - nova promocija u Zvezdi!

Autor mondo.rs

Na Stadionu "Rajko Mitić" biće predstavljeno poslednje u nizu pojačanja. Evo i o kome je reč.

Iz FK Crvena zvezda sigao je novi poziv za promociju.

Utorak u 15 časova, Medija centar na Stadionu "Rajko Mitić".

U pozivu se to ne saopštava, ali zapravo će šampion Srbije navijačima predstaviti veliko pojačanje na poziciji desnog krila, ili centralnog napadača, Džona Ruiza (22) iz Kostarike.

Brzonogi fudbaler, kojem je nedavno istekao ugovor sa Lilom, i koji se kao igrač tog francuskog kluba naigrao na pozajmicama u Muskronu, Ostendeu i Dnjepru, trebalo bi odmah posle potpisivanja ugovora i slikanja da produži za Sloveniju, gde je danas otputovala ekipa pod vođstvom trenera Miodraga Božovića.

S obzirom na to da je Zvezda u pregovore sa Gelorom Kangom ušla pre nego s Ruizom, očekivalo se da će i tim redom ići promocije, no na Kangu se i dalje čeka u Ljutice Bogdana.

Do kada? Videćemo...

Zvezda potpisala "novog Nemanju Matića"

U ponedeljak, 27. juna, prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je Ivan Ilić, rođeni brat Luke Ilića. Ivan Ilić igra na poziciji zadnjeg veznog, i već sada važi za igrača koji je najtalentovaniji u svom uzrastu, i ljudi koji ga poznaju ga porede sa Nemanjom Matićem. Rođen je 2001. godine, i sa Crvenom zvezdom je potpisao trogodišnji ugovor, što je maksimalni dozvoljeni period za fudbalere tog uzrasta, navedeno je na portalu crveno-belih.

Posle Vanje Vučićevića, Marka Poletanovića, Stefana Miloševića, Tomasa Fibela, Andrije Lukovića, Adama Mičela i nekolicine igrača kojima je istekla pozajmica, Božović je dobio novog pojačanje, koje će - pretpostavka je - iskoristiti pre svega na poziciji desnog krila, a ako bude potrebe, Ruiz je to dokazao, može jednako dobro da odigra i na suprotnoj strani, i u špicu.

Nije se proslavio u Lilu, gde i nije dobio pravu šansu, pa je zabeležio samo 11 nastupa. U dresu Muskrona dao je 19 golova, uz tri asistencije, na 30 mečeva, u Ostendeu je dao šest golova i imao pet asistencija na 32 nastupa, a u dresu Dnjepra šest puta je bio strelac i šest puta asistent na 22 nastupa.

Pročitajte koga je sve popularni "Grof" odveo na pripreme, a ko je ostao u Beogradu.



Džon Ruiz, novi fudbaler Crvene zvezde.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC