• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inijesta je realan!

Autor mondo.rs

"Bili su bolji u onome što su radili", rekao je as Španije.

Andres Inijesta, lider fudbalske reprezentacije Španije u svakom smislu, iako su kapitensku traku nosili uglavnom Iker Kasiljas i Serhio Ramos, ostao je čvrsto na zemlji posle gubitka i druge krune.

U razmaku od dve godine, Španci su na Mundijalu u Brazilu i Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ostali bez naslova prvaka sveta i Evrope, koje su držali u periodu od 2008. do 2014. godine.

Bolno, ali... Zasluženo.

"U prvom poluvremenu smo konstantno bili dva koraka iza onoga što su oni radili i kada ste u takvoj situaciji, kazna je neminovna. U drugom poluvremenu smo pokušali, krenuli smo napred, ali ništa se nije dogodilo. Zbog prvog sam nezadovoljan, jer smo igrali loše, u drugom nismo uspeli, tako da smo zasluženo kažnjeni", rekao je as Barselone, strelac nekih od najvažnijih golova u istoriji španskog fudbala.

"Ovo je razočaranje koje svako mora što pre da prihvati. Bili su efikasniji od nas u onome što su radili, moramo brzo da se oporavimo od ovoga", dodao je.

Italija – Španija 2:0 u osimini finala EP u Francuskoj, u prvoj utakmici nakon što su Španci vođstvo od 1:0 pretvorili u poraz od kombinovanog tima Hrvatske i ka finalu krenuli težim putem.

Ispostaviće se da nisu ni korak napravili ka tom cilju.

Italijani su zahvaljujući Robertu Bađu pobedili Španiju 2:1 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u SAD, 1994. i do večeras svi naredni okršaji dve reprezentacije na velikim turnirima pripadali su Španiji.

I taj krug je završen.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC