• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi Voše u Crnoj Gori

Autor mondo.ba

Novosađani odigrali nerešeno na gostovanju Bokelju, u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope - 1:1.

Prvi, čak i istorijski susret srpskog i crnogorskog tima u evropskim takmičenjima završen je remijem.

Na stadionu u Petrovcu, fudbaleri Vojvodine odigrali su meč bez pobednika protiv domaćeg Bokelja, na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Oba gola "pala" su u prvih šest minuta, jedan za drugim. Rođeni Čačanin Dejan Đenić doneo je domaćinu prednost u 5. minutu, a 60 sekundi kasnije konačnih 1:1 postavio je Dejan Meleg, ofanzivac Novosađana.

BOKELJ - VOJVODINA 1:1 (1:1)

I jedan i drugi tim imali su šanse da pobede, a meč je u završnici bio prilično otvoren. Vojvodina je u dva navrata bila nadomak drugog gola, jednom je pogodila i prečku, ali su i Kotorani imali svoje prilike.

Šansu utakmice propustio je Siniša Babić, ofanzivni vezista Vojvodine, koji je pet minuta pre poluvremena šutirao preko gola na centaršut Nemanje Miletića sa desne strane. Bila je jedna od onih prilika koje je teže propustiti nego iskoristiti.

Kapiten Bokelja je nekadašnji defanzivac Partizana Dejan Ognjanović. Danas je odigrao ceo meč.

Drugu najbolju šansu za Novosađane nije iskoristio Nikola Trujić, šutiravši pored gola u 48. minutu, u zicer situaciji.

U nastavku, posle prilično iseckane igre i kratkog "brejka" za predah u 72. minutu, obe ekipe pokazale su da hoće pobedu.

Vojvodina je bila najbliža golu u 83. minutu, kada se Aleksandar Paločević namestio na oko 25 metara od gola, šutirao levicom i zatresao prečku gola Crnogoraca, koji su nedugo potom zapretili nepreciznim volej udarcem Aleksandra Macanović.

Konačan rezultat najavljuje "napad" Crnogoraca u Novom Sadu na neophodan gol, a Vojvodina će morati bolje ako hoće da eliminiše borbenog protivnika i da ostavi dobar utisak i u ovom izdanju Lige Evrope.

Revanš će biti odigran za sedam dana, na novosadskom stadionu, a bolji iz ovog dvomeča igraće u sledećoj rundi protiv pobednika duella Konah (Vels) - Stabek (Norveška).

BOKELJ: Mijatović - Mladenović, Bogdanović, Zlatičanin, Ognjanović, Tomić (od 64' Kotorac), Todorović, Đenić, Vučinić (od 72' Maraš), Macanović, Pepić (od 76' Pajović)

VOJVODINA: Kordić, Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić - Malbašić, Jovančić (od 59' Mićić), N. Kovačević (od 59' Paločević), Meleg, Babić (od 70' Ašćerić) - Trujić


TOK MEČA:

UTAKMICA JE ZAVRŠENA!

88' Šansa i za Bokelj! Macanović je loše zahvatio loptu na centaršut sa leve strane i volej udarcem prebacio gol. Šutirao je sa desetak metara iskosa...

85' Zatresla se prečka gola Bokelja! Šutirao je Aleksandar Paločević sa oko 22-23 metra, ali je za malo bio neprecizan...

84' Žuti karton za Đenića, jer je pokušao da simulira penal u kaznenom prostoru Vojvodine.

72' Na vrućini od 30 stepeni, španski sudija Alehandro Hernandez dozvolio je igračima oba tima da priđu klupama i da se osveže.

67' Prilika za Vošu. Korner sa desne strane izveo je Meleg, Kovačević je šutirao u skoku i sa tri-četiri metra pogodio golmana domaćih Mijatovića.

59' Ofanziva Crnogoraca i odlična odbrana golmana Vojvodine, Marka Kordića. Sačuvao je mrežu, iako su domaći imali veliku priliku posle kornera. Bokelj bolji u ovim trenucima.

49' Odlična prilika za Vojvodinu! Nikola Trujić prihvatio je loptu ispred kaznenog prostora, oslobodio se čuvara i šutirao samo nekoliko centimetara pored stative.

41' Kako Vojvodina nije povela?! Miletić je protrčao po desnoj strani, centrirao u peterac, gde je na loptu natrčao Babić i u idealnoj situaciji prebacio prečku. Neshvatljiv promašaj ofanzivca "lala"...

6' Vojvodina izjednačuje! Strelac je Dejan Meleg! Efikasan početak!

3' Bokelj vodi! Rođeni Čačanin Dejan Đenić zatresao je mrežu Novosađana na asistenciju Siniše Mihajlovića. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC