• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac najavljuje bolje dane

Autor mondo.ba

Golman Asmir Avdukić, napadač Boris Gavrić i zadnji vezni Vladan Danilović predstavljeni na Gradskom stadionu.

 Golman Asmir Avdukić, napadač Boris Gavrić i zadnji vezni Vladan Danilović predstavljeni na Gradskom Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

FK Borac predstavio je tri pojačanja i najavio, a da li će uspjeti vidjećemo, ambiciozan plan oporavka. Golman Asmir Avdukić, napadač Boris Gavrić i zadnji vezni Vladan Danilović predstavljeni na Gradskom stadionu.

" Za sada su od pojačanja dovedeni Asmir Avdukić, Nemanja Trkulja, Borislav Erić, Siniša Radoja, Radoslav Prljeta, Boris Gavrić, Vladan Danilović, Aleksandar Malbašić, u ekipi će ostati Armando Mance, skoro svi detalji saradnje su dogovoreni i sa Nenadom Kisom, do polaska na pripreme na Zlatibor moguće je da nam se priključi još jedan ili najviše dva igrača", rekao je sportski direktor kluba Branimir Tulić.

Prvi pripremni meč Borac će odigrati u nedjelju u Busovači protiv Mladosti iz Doboj-Kaknja.

 PLAN OPORAVKA

Član Upravnog odbora FK Borac Darko Milunović govorio je o izgradnji pomoćnih terena iza sjeverne tribine Gradskog stadiona te nedavno održanoj donatorskoj večeri.

" Tender za izgradnju pomoćnih terena je raspisan i radovi bi trebalo da počnu najkasnije 1. avgusta i planiranom dinamikom trebalo bi da traju 4 nedjelje. Biće izgrađen pomoćni teren sa vještačkom travom, te jedan manji za mlađe naraštaje, uz sve prateće sadržaje. Takođe, planirani su i određeni zahvati na zapadnoj tribini, odnosno renoviranje postojećih loža. Planiramo da napravimo 8 otvorenih i 16 zatvorenih loža, koje bi se po cijenama od 10 000 KM (otvorena), odnosno 5 000 KM (zatvorena) prodavale potencijalnim ulagačima u klub", kaže Milunović.

Cilj je da Borac naredne sezone ima generalnog sponzora.

" U narednoj sezoni cilj je i da Borac ima svog generalnog sponzora koji bi, za cijenu od 200 000 KM, dobio reklamni prostor na novom dresu Borca koji će izrađivati firma Diadora, a tom sponzoru bi pripalo i 300 sezonskih karata koje će se prodavati po cijeni od 30 KM. Takođe, planiramo i potpisivanje govora sa zlatnim sponzorom po cijeni od 100 000 KM čiji logotip bi se našao na poleđini dresa, ispod broja. Sam dres bi trebalo da bude promovisan u julu", optimista je Milunović.

Donatorska veče prema Milunoviću uspješna.

" Što se tiče donatorske večeri, organizacija je koštala oko 30.000 KM, prihod od donatorske večeri je oko 200.000 KM, a do sada je na račun Borca uplaćeno oko 150.000 KM", rekao je, između ostalog, Milunović.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vultures

Stizemo jos jaci,a vi seljaci vjestacki klubovi svi cete zavrsiti kao i ostali poput boksit milica trnske sloge,zupe itd

Дјуро

Боли истина шумски градјане испашће има бога

Дјуро

Dabogda ispali i iz prve lige

vb87

@Дјуро Hahaha seljacki kompleksi :D

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC