• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlandić: Da se ovi golovi prenesu i na takmičenja

Autor mondo.rs

Napadač Crvene zvezde kao "zapeta puška" čeka početak sezone: "Nadam se većoj šansi i da će me zaobići povrede", kaže za MONDO.

 Het trik Petra Orlandića Crvena zvezda Krško 5:1 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Panduri su zadali brigu Miodragu Božoviću samo nedelju dana uoči starta sezone, ali ima trener Crvene zvezde razloga i da bude zadovoljan.

Jeste poraz A tima od rumunskog rivala (2:4) mnogo ozbiljniji nego pobeda rezervista protiv Krškog (5:1), međutim, kada Ugo Vijeira deluje neubedljivo i nedovoljno oporavljen od povrede zgloba, svakako mora da raduje podatak da je jedan napadač postigao het-trik. I to već u prvom poluvremenu.

Petar Orlandić je nagovestio da bi mogao da bude "džoker" na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Valete.

"Još nisam fizički potpuno spreman, ali ulazim u ritam i na treneru je da odluči kada ću moći da počnem neku utakmicu. Nadam se da ću ove sezone dobiti veću šansu i da će me zaobići povrede", kaže Orlandić za MONDO.

Korpulentni napadač prošle sezone je dobio potres mozga posle sudara sa golmanom Kahrimanom na treningu, zbog čega je morao da pauzira, a taman kada se vratio na teren usledila je povreda zgloba.

Ponovo je zaigrao tek u finišu sezone i pokazao da je željan golova. Na letnji odmor je otišao sa tri vezana pogotka, protiv Borca iz Čačka, Radnika iz Surdulice i Radničkog iz Niša, a u međuvremenu je pogađao i u prijateljskim utakmicama sa Olimpijakosom i Gračanicom.

Seriju je nastavio i u Sloveniji.

"Samo neka se ovi golovi prenesu i na takmičarske utakmice, to je mnogo bitnije", naglašava Orlandić, kojem je ovo bio četvrti het-trik u pripremnim mečevima Crvene zvezde.

Konkurencija za mesto u napadu Crvene zvezde biće prilično žestoka, pošto je Vijeira i dalje u klubu, Argentinac Pablo Muče je pred vratima, a pored Orlandića, šansu vreba i iskusni Sikimić. Došli su Kanga, Ruiz, Poletanović i Andrija Luković, kojima su primarne pozicije u veznom redu, ali mogu da budu opasni i pred protivničkim golom.

"Svi igrači koji su došli u klub su mnogo kvalitetni, konkurencija jeste jaka, ali to je dobro i može samo da koristi. Najvažnije je da je atmosfera ostala odlična, kao što je bila dok smo obarali rekorde...", zaključio je Orlandić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC