• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kontador propušta Olimpijske igre!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Dvostruki osvajač Tur de Fransa kaže da se nada da će se oporaviti na vrijeme kako bi mogao učestvovati na Vuelti, koja počinje 20. avgusta.

Španski biciklista Alberto Kontador propustiće Ljetne olimpijske igre u Rio de Žaneiru zbog povrede koja ga je prisilila da odustane od Tur de Fransa.

"Nastup u Riju je praktično isključen. Ne radi se o tome hoću li se oporaviti ili ne, nego o tome da li bih mogao na Olimpijadu doći u najboljoj formi“, kazao je Kontador.

Dvostruki osvajač Tur de Fransa kaže da se nada da će se oporaviti na vrijeme kako bi mogao učestvovati na Vuelti, koja počinje 20. augusta i na kojoj je slavio tri puta. Sa sedam Gran Tur naslova Kontador je jedan od najboljih biciklista današnjice.

"Izostanak sa Olimpijskih igara u Riju je težak udarac za mene. Bio je to moj drugi cilj iz Tur de Fransa", rekao je Kontador.

Iskusni 33-godišnji Kontador sa Tur de Francsa se povukao u nedjelju tokom devete etape zbog groznice. Prethodno je izgubio jako puno vremena zbog dva pada u prve dvije etape, trke koja traje tri sedmice.

Ljetne olimpijske igre u Rio de Žaneiru održaće se od 5. do 21. avgusta, a drumska biciklistička trka zakazana je za drugi dan igara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC