• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde je Gregor Balažic?

Autor mondo.rs

Slovenac na prve dve takmičarske utakmice u novoj sezoni nije bio ni na klupi. Na pripremama bio u prvom planu.

Trener Partizana Ivan Tomić je na pripremama u Poljskoj uigravao Gregora Balažica u tandemu sa Sederikom Goguom i delovalo je da će Slovenac sigunro biti deo štoperskog tandema kada počnu takmičarske utakmice.

Ali...

Već u prvom meču protiv Zaglembja u Beogradu ga nije bilo u ekipi koja je istrčala na teren, čak ni na klupi. Njegovo mesto zauzeo je perspektivni 18-godišnji Nikola Milenković, fudbaler sa minimalnim iskustvom igranja u Superligi, dok u Evropi nikada nije bio čak ni rezerva "parnog valjka".

Za Balažica se nije našlo mesto ni u avionu za Poljsku. Stručni štab na iskusnog štopera nije računao ni za revanš u Lubinu.

Šta se dogodilo i kako je moguće da fudbaler koji je na većini utakmica tokom leta uigravan kao primarno rešenje na poziciji štopera odjednom "ispadne" iz tima i ne bude čak ni rezerva?

Slovenac je demantovao informaciju da je odbio produžetak ugovora, koji mu ističe u decembru. Spekulisalo se da je upravo njegovo "ne" na ponudu crno-belih da parafira novi ugovor bio glvni razloga zbog čega ne igra.

"Nije tačno da sam odbio novi ugovor. Niko sa mnom iz kluba nije razgovarao o opaciji da produžim ugovor", rekao je za MONDO Balažic.

I Slovenac je iznenađen što nije bio u planu za duele sa Poljacima.

"Trener mi je u Poljskoj na pripremama rekao da je mnogo zadovoljan kako radim i igram i da ozbiljno računa na mene. Ali, na tome se završilo", objasnio je stameni štoper.

Balažic je tokom priprema više puta napomenuo da se oporavio od teške povrede kolena i da je potpuno spreman da na terenu pomogne saigračima. Slovenački fudbaler isticao je da se uželeo fudbala i da jedva čeka da se vrati na teren.

Očigledno da će morati još da sačeka...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC