• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLEDNJA opomena za Zvezdu!

Autor mondo.rs

UEFA zbog ispada navijača na meču protiv Valete sprema novčanu kaznu za crveno-bele i navodno ih oštro upozoriti, jer će im poslednji put "progledati kroz prste"

 POSLEDNJA opomena za Zvezdu! Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde su na revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete u Beogradu izveli koreografiju protiv UEFA, ulazili su u restriktivni prostor, ubacili nekoliko baklji na teren, nakon čega je odmah bilo jasno da će uslediti kazna.

Disciplinska komisija UEFA je u petak dobila kompletan izveštaj delegata meča iz Beograda Petera Fouseka iz Češke, koji je uključio i fotografije sa stadiona, a u istragu je uključen i FSS.

Kako prenosi "Sport", UEFA je odredila već kaznu za crveno-bele zbog ispada njenih navijača. Zvezdi je namenjena novčana kazna od 100.000 evra, ali je bilo dosta polemike da li bi uz to trebalo da budu preduzete i oštrije mere.

Navodno, bilo je zagovornika da se šampionu Srbije zabrani da jedan meč igra pred svojom publikom (što sigurno ne bi bilo protiv Ludogoreca u narednom kolu kvalfikacija za Ligu šampiona), pa i radikalnijih mera - da se odmah suspenduje iz evropskih takmičenja.

Beogradski list prenosi da će UEFA ovoga puta "progledati kroz prste" Zvezdi i poslati joj poslednju opomenu, koju u Ljutice Bogdana moraju svi ozbiljno da shvate.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vultureculture

izbaciti petokraku!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC