• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filip Kostić konačno potpisao, ostaje u Bundesu!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije Filip Kostić će i naredne sezone nastupati u Bundes ligi pošto je u nedelju ozvaničio saradnju sa nekadašnjim prvakom Evrope.


Kraj sage!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić (23) ovog leta se dovodio u vezu sa mnogim evropskim klubovima. Pominjali su se Lester, Volfzburg, Valensija, Roma i mnogi drugi, a on je na kraju odlučio da ostane u ligi u kojoj je bio odličan u prethodne dve sezone.

Filip Kostić je odlučio da napusti svoj Štutgart, koji je prošle sezone ispao u "Cvajtu", pa će od naredne sezone nositi boje HSV-a. Ni "Švabe" nisu prošle loše pošto će od ovog transfera zaraditi 15 miliona evra.

Nekadašnje krilo Radničkog i Groningena je prethodnih dana najavio da "želi samo HSV", a tim iz Hamburga je danas potvrdio da se on nalazi na medicinskim pregledima, pa se očekuje da će u toku naredne nedelje biti i zvanično promovisan u njihovog člana.

Nekadašnji šampion Evrope je prethodnih godina "muku mučio" sa opstankom u ligi, a klub je tokom ovog prelaznog roka napravio nekoliko dobrih poteza, a između ostalog jedan od njih je i dovođenje talentovanog hrvatskog fudbalera iz Barselona - Alena Halilovića.

Filip Kostić je u 59 nastupa u Bundes ligi upisao 8 golova i 13 asistencija.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC