Najšokantniji snimci orgija na plaži (VIDEO)

Autor:

Ne postoji ništa u čemu Britanci više uživaju od ponižavajućeg ponašanja kada se slože "sve kockice" - sunce, more i puno alkohola...

0
A- A A+Od divljih žurki na brodovima, do prljavih igrica u noćnim klubovima, retko ko od mladih Britanaca ne podlegne iskušenjima koje vrebaju u letovalištima širom Mediterana.

Britanski mediji pozabavili su se, krajnje samokritično, ovih dana, u jeku turističke sezone, najšokantnijim primerima orgijanja koji su prethodnh godina ali i tokom ove sezone zabeleženi kamerom. UPOZORENJE: Nikako ne otvarajte ove snimke pred decom!

Te 2014. godine noćni život u Magalufu je baš otišao van kontrole. Prvo je sve šokirala mlada Britanka koja je imala seks sa 24 muškarca za besplatno piće:

Izvor: youtubePotom se pojavio i šokantni snimak Britanke koja ima seks pred svima u noćnom klubu, takođe u "leglu razvrata"- španskom letovalištu Magaluf.

Izvor: youtube

Ona je pružala oralni seks muškarcima u klubu na podijumu za igru dok su je ostali snimali mobilnim telefonima. Potom je došlo i do klasičnog seksa, kada je skinula pantalone..

Dve godine kasnije, ponovo su se pojavili šokantni snimci - na desetosekundnom snimku vidi se devojka koja takođe pruža oralni seks na podijumu za igru. Ovaj snimak postavljen je na brojne porno sajtove i oborio je sve rekorde.

Izvor: youtube


Ali nisu samo noćni klubovi mesta na kojima Britanci "vole da se opuste".

Dokaz za to je snimak raskalašnih orgija sa žurke na brodu.

Izvor: youtube


I ulice su bile poprište greha:

Izvor: youtube

Izvor: youtube


Ponovo u junu ove godine, Britanke su opet snimljene mokre i divlje tokom takmičenja za mis mokre majice u Magalufu.

Izvor: youtube

Ostale vijesti