• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Podrška treneru! Legenda: Tužno i jadno!

Autor mondo.rs

Predsednik JSD Partizan i član Radnog tela FK Partizan, Milorad Vučelić, kaže da Ivan Tomić ima puno poverenje od strane kluba. Legendarni napadač "parnog valjka" Mustafa Hasanagić naglašava da nije doživeo ovakav Partizan.

 Partizan: Podrška treneru! Legenda: Tužno i jadno! Izvor: MONDO

Zoran Milinković imao je puno poverenje prošle sezone od strane uprave Partizana, dok su crno-beli u nizu gubili bodove u Superligi, a Crvena zvezda nezadrživo gradila prednost. Čelnici "parnog valjka" nisu odustajali, a izgovor im je bila Evropa, u kojoj je, ruku na srce, tim iz Humske zaista bio odličan.

Kada su konačno odlučili da promene trenera bilo je kasno. "Večiti" rival napravio je ogromnu, nedostižnu prednost, dok je takmičenje u Ligi Evrope okončano, kao i mnogo puta ranije, u decembru.

 Možda je Ivanu Tomiću zaista potrebno vreme da ekipa "proradi" na terenu, ali teško je pobeći od utiska da Partizan pravi istu grešku kao prošle sezone. Doduše, u Superligi su izgubljena tek dva boda, međutim takmičenje u Evropi je završeno odmah na startu.

Rezultati ostvareni na početku takmičarske godine u najmanju ruku su zabrinjavajući za navijače Partizane. Ali, u Partizanu ne žele ništa da menjaju.

"Imali smo sastanak u ponedeljak, videli ste i sami koliko je trajao, treneru Ivanu Tomiću smo pružili bezrezervnu podršku i to se neće promeniti. Ostaće čak i ako kiksnemo u Kruševcu“, rekao je za Informer Milorad Vučelić.

Ovaj put "cenjeni" stav navijača, istican u svakoj odgovarajućoj prilici je zanemaren, pa su uvrede i zahtevi partizanovaca posle remija sa Bačkom u Novom Sadu ignorisani.

Legendarni napadač "parnog valjka" Mustafa Hasanagić duboko je razočaran načinom na koji se vodi Partizan.

"Sve je tužno i jadno. U klubu sam od 1961, nikad nisam doživeo ovakav Partizan! Kao član Skupštine, nekadašnji golgeter Jugoslavije i crno-belih, ja ovakav Partizan ne priznajem. Nisam za to da se seče preko kolena, ali promene u rukovodstvu su morale da se dese. Ko će da snosi krivicu za celu ovu godinu i prošlu sezonu? Ne priznajem ovakav Partizan, koji iz meseca u mesec gubi renome. Potrebne su promene hitno", sa dozama tuge i besa podvlači nekada ubojiti centarfor.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC