• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šaranov: Bićemo nezadrživi kada proradi napad

Autor mondo.rs

Golman Partizana kaže da odbrana crno-belih dobro funkcioniše i da ekipu niko neće moći da zadrži kada ofanzivna linija proradi.

 Šaranov: Bićemo nezadrživi kada proradi napad Izvor: MN PRESS

Nije sve tako crno...

Rezultati Partizana na početku sezone nikako ne mogu da zadovolje brojnu armiju navijača. "Valjak" se u Evropi zaglibio u blatu, a da nije ni krenuo, dok je u Superligi odmah na startu napravio kiks u Novom Sadu protiv Bačke. Crno-beli na tri utakmice, računajući i produžetke protiv Zaglembja nisu postigli gol, što je ukupno 300 minuta.

Punih pest sati Partizan nije nadmudrio protivničku odbranu i radovao se pogotku. Ali, nije ni primio gol.

Odbrana srpskog osvajača Kupa uspela je na sva tri meča da sačuva mrežu i to je podatak, koji pored mnogih zabrinjavajućih, može da raduje stručni štab. Zbog te činjenice zadovoljan je i Bojan Šaranov.

"Partizan nije dao gol 300 minuta, ali i na poslednjih 8 utakmica, koliko sam branio, primili smo samo jedan gol. Kako god nekom to izgledalo, ipak i to su stvari koje ohrabruju i daju dodatno samopouzdanje svima nama, ne samo meni", rekao je prvi golman Partizana za zvanični sajt kluba.

"Da bi sačuvao gol moraš da igraš kao tim, a poznato je da odbrana gola počinje od napada! U sledećim utakmicama nam je cilj da zadržimo koncentraciju i kontinuitet u odbrani i da popravimo efikasnost. Mi definitivno u napadu imamo veliki potencijal, mnogo verujem u sve ofanzivce i znam da kada krenemo da dajemo golove, retko ko će moći da nas zaustavi", uveren je iskusni čuvar mreže.

Partizan već u nedelju očekuje novi težak ispit - gostovanje u Kruševcu. "Vruć" teren, dok je Napredak na premijeri protiv Crvene zvezde pokazao koliko vredi. Kruševljani će, nema sumnje, biti veoma motivisani i protiv Partizana u 2. kolu.

"U našoj ligi svi tako igraju, ali i mi moramo da uđemo u svaku utakmicu na taj način, jer je to jedini put do ostvarenja cilja. U današnjem fudbalu su svi izuzetno dobro fizicki pripremljeni, što se moglo videti na prethodnom evropskom prvenstvu, gde su ekipe kao što su Island i Vels došle do same završnice takmičenja, gde po kvalitetu u odnosu na druge reprezentacije sigurno ne zaslužuju da budu. To govori da je voljni momenat mnogo bitniji od talenta! Po meni je veća stvar kada uspeš u tome da ti motivacija i voljni momenat budu na gornjoj granici svakog dana, a posebno utakmice", rekao je Šaranov.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC