• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

METALEGE: Da ne sagorimo u želji protiv Krupe

Autor mondo.ba

Jajački Metalege, koji je pobjedom u Zenici protiv Čelika (1:3) pobrao simpatije bosanskohercegovačke javnosti, domaćin je u Travniku ekipi Krupe, takođe novajliji u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

  Trener "kraljeva" Nermin Bašić naglasio je u najavi utakmice drugog kola da favorita nema s obzirom da su oba tima od ove sezone u Premijer ligi BiH, ali i zbog činjenice da Metalege svoje domaće utakmice igra na travničkoj "Piroti".

"Ovo je derbi klubova koji su novi u Premijer ligi. Krupa ima sjajan tim i sigurno nećemo imati lak zadatak, kompaktna su ekipa koja ima opasnu tranziciju po osvojenoj lopti. Krupa ima tim koji dugo igra skupa, lijepu atmosferu imaju u i oko kluba. Ne smijemo ići na sve ili ništa, svaki bod je bitan i moramo odigrati pametno, ne smijemo da sagorimo u želji. Naravno da želimo pobjedu u Travniku, nadam se da ćemo ispraviti neke greške iz prethodne utakmice. Sem što želimo pobjedu, želimo da se dopadnemo publici, moramo ostaviti srce na terenu i siguran sam da će to navijači cijeniti i da ćemo biti dobro prihvaćeni u Travniku", izjavio je Bašić, a prenio klupski sajt.

Trener Bašić u ovom duelu ne može računati na Vernesa Selimovića koji je zadobio povredu na "Bilinom polju", a od ranije je povrijeđen stoper Armin Helvida.

Duel Metalegea BSI i Krupe na program je u subotu od 17:30 časova, a pravdu u Travniku dijeliće Edin Jakupović (Bihać).

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kuguars

Sretno metalege,BL je uz vas protiv klovnova snsd klana

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC