• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ima još dosta korekcija, ali Borac ide naprijed"

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Zoran Dragišić polako sklapa ekipu koja će napasti prvo mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

 Zoran Dragišić: Ima još dosta korekcija, ali Borac ide naprijed Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije lošijih izdanja na pripremama na Zlatiboru, gdje crveno-plavi nisu slavili na pet prijateljskih utakmica, uslijedila je "kanonada" po povratku u Banjaluku.

Najprije je savladan krajiški rival Rudar Prijedor (4:0), potom i niželigaš Naprijed (6:0) iz banjalučkog naselja Obilićevo (Mejdan), da bi u Doboju izabranici Zorana Dragišića ostvarili najubjedljiviji pobjedu na pripremama protiv domaćeg Željezničara (8:1).

"Ima stvari kojima sam zadovoljan, ali ima i onih kojima nisam. Te greške moramo otkloniti, imamo još desetak dana za to, ali najbitnije je da se pomjeramo ka boljem. Popravljamo realizaciju, raznoliki smo, sada nam je osam igrača dalo pogotke, to raduje svakog trenera. Polako se naziru konture tima. Na pripremana na Zlatiboru igrali smo protiv jačih ekipa, bili smo teški i zato su bili slabiji rezultati. Težimo da budemo što bolje fizički spremni i raduje to kada postignemo šest golova u drugom poluvremenu. Ima tu još dosta korekcija, ali idemo naprijed", izjavio je Dragišić za "Glas Srpske", dodavši da je zadovoljan radom i zalaganjem novih igrača koji su ovog ljeta pojačali klub.

Dragišić je svjestan da njegovu ekipu očekuje težak posao u Prvoj ligi RS, koja počinje 6. avgusta, pošto Borac ima samo jedan cilj - da na kraju sezone bude prvi na tabeli.

"Želim da naglasim da smo svjesni teškog posla koji nas očekuje, svi će protiv nas davati 150 odsto, jer smo mi Borac. Apsolutno vjerujem u svoju ekipu, da ne vjerujem, ne bih se prihvatio posla. Od prvog kola idemo u juriš za najviši plasman".

Do premijere u novoj sezoni protiv Slavije, Banjalučane očekuje i "generalka" u subotu u 17 časova protiv Slobode iz Novog Grada.

"Protiv Slobode će vjerovatno igrati postava koja bi trebalo da započne meč sa Slavijom, ali ne mora značiti da neko neće ispasti, a neko upasti u prvih 11 do tada. To je fudbal i stvari se mijenjaju", zaključio je strateg Borca.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Дјуро

Ова

Дјуро

Да да да борац корача крупним корацима ако бог да у медјуопштинску лигу

Kuguars

Borac nece na zdrave noge dok se neugase miljenici snsd klana,krupa i igokea

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC