• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogbin agent: Novinari = papagaji!

Autor mondo.rs

Mino Rajola kritikovao britanske i italijanske medije i poručio da dogovora oko transfera Pola Pogbe u Mančester junajted i dalje nema.

Čak i kada se brojni relevantni svetski mediji, pozivajući se na svoje izvore, saglase da je postignut dogovor oko prelaska Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted, dan kasnije ispostavi se da još nije gotovo i da se "sapunica" nastavlja.

U danu kada je čak objavljeno da se reprezentativac Francuske nalazi na lekarskim pregledima i da će obeštećenje iznositi rekordnih 120 miliona evra, oglasio se Pogbin agent Mino Rajola i "opleo" po engleskim i italijanskim novinarima.

Prema njegovim rečima, te dve grupacije koriste pregovore oko Pogbe da pokažu - ko je od njih gori!

"Novinari = papagaji", optužio je "sedmu silu" preko svog Twitter profila.

"Nema dogovora dva kluba. U toku je utakmica italijanske štampe i britanske štampe, ko će prvi objaviti vest i ko je gori".

Mediji, inače, tvrde da je upravo Rajolina provizija (pominje se cifra od čak 30 miliona evra) ključni kamen spoticanja u realizaciji ovog megatransfera. Preciznije, da je BILA kamen spoticanja, pošto su objavili da je konačan dogovor postignut u četvrtak popodne u Torinu.

Rajola tvrdi da nije, a navijači čekaju rasplet i zabavljaju se, nerviraju, ili su jednostavno prestali da obraćaju pažnju posle silnih "lažnih uzbuna".

Podsetimo da je poznati italijanski agent i prošle nedelje demantovao "već viđeni" transfer, ali tada nešto blažim rečima.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC