• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski biciklisti osvajaju švajcarske Alpe (FOTO)

Autor mondo.rs

Grupa zaljubljenika u biciklizam zadala sebi zadatak da pređe 800 kilometara kroz švajcarske Alpe. Pojedine etape i na visini od 2.000 metara.


Posle ekspedicije kroz BiH i Hrvatsku, i prošlogodišnje ekspedicije kroz rumunske Karpate, ekipa mladih avanturista Ciklobalkan krenula je put Ženeve odakle počinje ovogodišnja biciklistička tura kroz švajcarske Alpe.

Ove godine sami sebi su podigli lestvicu - cilj je preći 800 km, kroz neke od najlepših predela švajcarskih Alpa. Uspon koji nameravaju da savladaju ukupno iznosi 16.000 metara. Tri puta će voziti na visini od 2.000 metara (i više).

Plan je da turneja traje 14 dana, ali to sve zavisi od vremenskih uslova, pogotovo imajući u vidu da prolaze kroz uvek nepredvidive planinske predele.

Atmosfera u ekipi je na zavidnom nivou.

"Jedva čekamo da počnemo da vozimo iako ćemo već za pet šest dana proklinjati i bicikle, i pedale i boga i oca i onog ko nas je nagovorio da se uputimo na ovaj put. Očekuje nas paklenih 14 dana u kojima će se smenjivati osećaji bola i ekstremne sreće. Poželite nam dobar vetar i vedro nebo i pratite naše dozivljaje ekskluzivno putem portala MONDO gde ćemo objavljivati fotografije i utiske sa puta", poruka je članova ekipe Ciklobalkan. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC