• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želimo ovaj telefon! (i vi ćete)

Autor mondo.rs

Osim što izgleda sjajno ima odlične specifikacije, a procurele su i prve slike u visokoj rezoluciji.

HTC je spremio dva nova, i po slikama i po specifikacijama, rekli bismo impresivna modela iz Desire serije: Desire 10 Pro i Desire 10 Lifestyle.

Osim očiglednog skenera otiska prsta telefoni bi trebalo da imaju kamere od 13 megapiksela sa OIS funkcijom, AF opcijom pomognutoj infraredom, kao i dvotonski blic (za lepši izgled kože). Spreda su kamere za selfi, rezolucije pet megapiksela, sa optičkom stabilizacijom, što je i dalje retkost u mobilnom svetu (HTC 10 je prvi koji je to imao na prednjoj kameri).

Telefoni će, naravno, doneti napredne muzičke sposobnosti, kao što nas je HTC i navikao, ovog puta BoomSound Hi-Fi Edition sa stereo zvučnicima. Jedina mana, po onome što ovde vidimo jeste ekran rezolucije 1.280 x 720 piksela na dijagonali od čak 5.5 inča. Razvlačenjem rezolucije na 5.5 inča tj. 14 centimetara dobijamo da je gustina piksela tek oko 300, što bi moglo da odbije mnoge korisnike koji vole da gledaju video sadržaje i na telefonu. Iako ovo nije, naravno, odlučujući faktor za kvalitet prikaza, niska rezolucija ekrana nije nešto na šta su neki korisnici spremni da zažmure.

To bi moglo da važi za Lifestyle model, dok bi Pro mogao da bude više rezolucije, Full HD, verovatno, što bi jasno postavilo granicu između dva modela identična dizajnom.

HTC Desire 10 Pro i Lifestyle doći će i u dve varijante memorije - sa dva giga RAM i 16 GB interne ili sa tri giga RAM i 32 GB interne. Portal GSMArena piše da bi dok ne stignu na tržište ovi telefoni mogli da dobiju još neku međusobnu razliku, pa budite sa nama redovno, pisaćemo o svemu. HTC Desire 10 Pro i Lifestyle očekujemo da budu najavljeni do kraja septembra.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS