• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Funkcioner Vojvodine udario fudbalerku Zvezde!

Autor mondo.rs

Dragan Čapelja ošamario je 18-godišnju fudbalerku Crvene zvezde Nevenu Miladinović.



Nezabeleženo! I nedopustivo.

Funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina Dragan Čapelja ošamario je mladu fudbalerku ŽFK Crvena zvezda Nevenu Miladinović (18), objavio je beogradski klub na zvaničnoj Facebook stranici!

"Kurir" saznaje da je Čapelja u policiji priznao da je udario nesrećnu devojku, a kao razlog za to, naveo je njihovo radovanje.

"Mogu samo da kažem da je incidenta bilo, a drugo ništa nije bitno. Nemam daljih komentara na to. Bilo je provokacija sa njihove strane ali sada je sve rešeno", izjavio je Čapelja.

On nije bio raspoložen za duži razgovor, navodi se u tekstu u kom stoji i:

"Napad se desio posle utakmice, kada je Čapelja revoltiran radovanjem mladih Zvezdinih fubalerki koje su pobedile 3:1, nasrnuo na nesrećnu devojku i iz sve snage je udario po licu. Na terenu Fudbalskog centra 'Vujadin Boškov0 u novosadskom naselju Veternik policija je ubrzo uhapsila bahatog funkcionera, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak".

"Ovo je neljudski čin čoveka koji je na sebi imao čak i marker službenog lica. Udario je devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete", saopštili su iz ŽFK Crvena zvezda.

Rukovodstvo ŽFK Vojvodina ogradilo se od svoj zaposlenog i uputilo izvinjenje Neveni Miladinović, njenoj porodici i ŽFK Crvena zvezda.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC