• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija: Bio je penal za Partizan VIDEO

Autor mondo.rs

Sudijska komisija FSS utvrdila da je Milorad Mažić oštetio Partizan za penal u meču protiv Spartaka u Novom Sadu pri rezultatu 0:0. Mažić i pomoćnici neće biti angažovani u narednim kolima.

 Sudijska komisija: Bio je penal za Partizan VIDEO Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Milorad Mažić, koji važi za najboljeg fudbalskog sudiju iz Srbije, i njegovi pomoćnici, nisu dobro obavili posao u meču 6. kola Superlige Srbije, Spartak - Partizan.

To je ocena Sudijske komisije koja je pregledala snimak utakmice, konstatujući da je Mažić oštetio Partizan za penal.

"Komisija je ustanovila da je bilo potrebe da se dosudi kazneni udarac za ekipu Partizana zbog guranja od strane igrača br. 7 domaćih fudbalera Partizana u momentu kada je trebao da uputi loptu glavom ka golu", stav je Sudijske komisije FSS, koju prenosi sajt Saveza.

Reč je o duelu Ognjena Mudrinskog i Nikole Milenkovića u šesnaestercu Spartaka. Partizan je imao korner, a Mudrinski je desnom rukom, očigledno, odgurnuo je Milenkovića, koji nije imao šansu da prihvati loptu i pao je na zemlju.

Mažić je stajao nedaleko od mesta događaja i nije dosudio ništa... Ovo se dogodilo pri rezultatu 0:0, a Spartak je na kraju pobedio 2:1.

Ako niste pogledali, evo prilike

Mudrinski, penal za Partizan
Izvor: YouTube



Dakle, Mažić je oštetio Partizan.

Razmatrana je i situacija iz 74. minuta - sudar golmana domaćeg tima Budimira Janoševića  i igrača Partizana Miroslava Radovića u kojoj je golman domaćih ostvario kontakt prekršajem nad igračem Partizana br. 10 ali je pregledom snimka utvrđeno da je lopta u tom trenutku već napustila granične linije igrališta, tako da nije bilo potrebe za tehničkom kaznom, ali jeste za disciplinskom kaznom golmanu domaćih.  

Sudijska komisija FSS sačekaće dopunu izvešataja posmatrača suđenja sa utakmice Spartak - Partizan, a sudije sa navedenih utakmica neće biti angažovane u narednim kolima na utakmicama Superlige, dodaje se u saopštenju.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC