• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone 6S pobedio najjači Android telefon (VIDEO)

Autor mondo.rs

Iznenadiće vas ovaj video, pogledajte!

 iPhone 6S pobedio najjači Android telefon (VIDEO) Izvor: MONDO portal/PhoneBuff/YouTube

iPhone 6S je star godinu dana, ali zahvaljujući savršenoj optimizaciji A9 čipa, kao i munjevito brzom NVMe „storidžu“ uspeva da se izbori i sa najboljim telefonima nedavno najavljenim. To je valjda ta tajna uspeha koju svaki iPhone ima - optimizacija koja je najbolja među telefonima.

Prema video izvoru, iPhone je na testu brzine i stabilnosti pobedio dosad LG G5, Lumiju 950 XL, OnePlus 3, Samsung Galaxy S7, S7 edge, HTC 10, Nexus 6P, Note 5...

Ipak, kako se iPhone 6S pokazao u duelu sa Galaxy Note 7?

Nažalost po drugog - boljim! Makar je tako u ovom video testu, napominju IT mediji iz sveta, recimo GSMArena ili PhoneArena, ostavljajući tako mesta da je ovo samo jedan od testova koji pokazuju prevlast iPhone modela, dok bi u drugom lako moglo biti obrnuto.

Ipak, što se brzine i optimizacije softvera tiče, iPhone je izgleda - nepobediv.

Galaxy Note 7 vs iPhone 6S Speed Test
Izvor: PhoneBuff.

Test se sastoji od otvaranja aplikacija, brzine pokretanja, slanja u pozadinu i otvaranja aplikacija opet iz multitasking menija (kako se snalaze i jedan i drugi model kad se pozove uključena aplikacija koja radi u pozadini, zajedno sa gomilom drugih aplikacija).

iPhone fanovi, raspalite :)

Kao i na svim IT sajtovima, tako i na MobIT-u, uvek je Android ili iOS, iPhone ili novi Samsung, a posebno su aktivni Apple fanovi. Svako ko redovno svraća na MobIT zna za Jjjacka Danielsa, ali i za sve aktivnijeg Miljana Jocića Zmaja iz Leskovaca - jedva čekamo da čujemo njihove komentare na ovu vest :D

OK, šta je pošlo naopako? Recimo da je Android segmentacija uzela danak, opet! Dok proizvođači softvera optimizuju svoj rad za jedan Apple čip ili model, za Android to čine za nekoliko (desetina) modela ili optimizaciju prepuste sreći (ili nesreći), jer Androida ima toliko da je nemoguće optimizovati aplikaciju ili igru za svaki ponaosob.

Takođe, Samsung, očigledno, ima još dosta toga da uradi da dovede softver i hardver u harmoniju. Odličan korak je osvežavanje TouchWiz-a na Note 7, koji ima manje grafike, upeglanji je i ističe potrebne opcije u prvi plan, ali to je, očigledno, samo početak - čekamo dalje rezultate osvežavanja Samsung UI-ja.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS