• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Je li moguće da će nam Facebook ovo uraditi?!

Autor mondo.rs

Nova opcija koju Facebook testira je užasna i neće se svideti ni vama, sigurni smo!

Nova Facebook opcija, koja se trenutno testira, zgrozila je svetske IT medije, poput The Next Web-a, a ni mi nismo dalje od tog utiska! Facebook će omogućiti automatsku reprodukciju videa sa zvukom! To znači da ćete vi „skrolujući“ po News Feed-u odmah moći da vidite video i čujete zvuk, iako to ne želite!

Još jedna Fejs novina, ali mnogo lepša!

Facebook "ruši" YouTube Instagramom (stvarno)!

Istini za volju, Facebook ne testira samo ovu opciju u Australiji, nego i dodatnu opciju, za sada nazvanu „Unmute“, koja bi se nalazila u donjem levom uglu video snimka sa zvukom, koja bi omogućila da se upravlja video reprodukcijom kao u Vine desktop aplikaciji.

Iako su konstatacije nekih korisnika da je slučajno reprodukovan zvuk u videu sličan slučajno primljenom pozivu ili obaveštenju, razlika je u tome što nikad ne znate kakav zvuk ima video i da li vam zbog toga može biti neprijatno, a da niste ni krivi zbog toga (vi ne možete da znate šta će ko od vaših prijatelja da okači, zar ne?!). Ovo će biti, ako se pojavi kao opcija, samo još jedan „ekstra“ korak na Fejsu, zbog kojeg ćete morati da budete na oprezu.

Naravno, verovatno će postojati opcija da isključite „autoplay“ i videa i zvuka, kao što sada postoji za video, ali nije jasno zašto Facebook insistira na nekim stvarima koje su apsolutno nepotrebne. Druga zabrinjavajuća stvar su reklame, koje će postati još invazivnije i za koje se šuška da možda i neće moći da im se utiša zvuk - zamislite taj očaj!!!

U svakom slučaju, nadamo se da Facebook ovo neće uvesti kao opciju!

Šta vi kažete na ovo?


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS