• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger se plaši dana bez fudbala

Autor mondo.rs

Trener Arsenala priznao je da sve više strahuje od penzije.

Arsen Venger (66) će u oktobru proslaviti 20 godina otkako je postao trener Arsenala, a ugovor sa "tobdžijama" ističe mu za godinu dana.

Odmah nakon toga, ili ubrzo, doći će dan kada će morati da se pozdravi sa fudbalom.

"Fudbal je bio moj život i iskreno, plašim se tog dana. Što duže čekam biće mi teže da izgubim zavisnost za fudbalom", naveo je Venger u knjizi "Game Changers", preneo je Skaj Sports.

"Kada se Aleks Ferguson povukao i kada smo igrali protiv njegovog bivšeg kluba Mančester junajteda, on me je pozvao da dođem na piće. Tada sam ga pitao da li mu nedostaje posao, a on je odgovorio: 'Ne, uopšte'. Ja to nisam mogao da razumem. To je praznina u tvom životu, pogotovo što si ceo svoj život čekao na narednu utakmicu i pokušavao da pobediš", rekao je on.

Navijači Arsenala su prethodnih sezona kritikovali Vengera jer nije mnogo ulagao u transfere, u poređenju sa velikim rivalima iz Premijer lige.

U nekoliko utakmica u prošloj sezoni navijači su tražili Vengerovu ostavku, a francuski trener ostao je štedljiv i u ovogodišnjem prelaznom roku.

Arsenal je ovog leta doveo samo jedno zvučno pojačanje, Granita Džaku iz Borusije Menhengladbah, ali bi Venger mogao da kupi još nekog igrača do kraja prelaznog roka, pošto ima mnogo problema sa povređenim igračima.

Povređeni su defanzivci Per Mertezaker i Gabrijel Paulista, pa je Venger pokušao da dovede beka Valensije Škodrana Mustafija, ali su pregovori "zapeli".

Arsenal je u prva dva kola Premijer lige osvojio samo bod i zauzima 13. mesto na tabeli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC