• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brašanac stopama Alberta Nađa!

Autor mondo.rs

Veleobrt u slučaju Partizanovog "veziste" - umesto u Gimaraešu, obreo se u Sevilji.

 Darko Brašanac u Betisu Izvor: MN PRESS

Darko Brašanac nastaviće karijeru na Pirinejskom poluostrvu, ali ne u Portugalu, već u Španiji - kao nekadašnji Partizanov zadnji vezni, Albert Nađ, pre tačno 20 godina!

Novi klub povremenog reprezentativca Srbije je Real Betis, u ovom veku manje uspešan od dva velika fudbalska kluba iz Sevilje.

Brašanac je bio "viđen" u dresu Vitorije Gimaraeš, čak je posredstvom Partizana poručio da nisu tačne tvrdnje portugalskih medija da je "zapelo" posle lekarskog pregleda, međutim, tokom popodneva je došlo do potpune promene plana.

Ovakvom raspletu je bitno doprineo zastoj u pregovorima oko angažovanja Davida Lopeza iz Napolija. Taj španski fudbaler doputovao je u Sevilju na završne pregovore, ali je predsednik vicešampiona Italije svojim novim zahtevima iznervirao čelnike Betisa, koji su odustali od Lopeza i "ugrabili" Brašanca.

Prema informacijama lista "AS", Partizan će na ime obeštećenja inkasirati milion i po evra, što je za pola miliona više nego što je trebalo da plati Gimaraeš.

Brašanac će biti prvi Srbin u redovima Betisa još od Vlade Stošića, Rista Vidakovića i Alberta Nađa, koji su zeleno-beli dres nosili sredinom 90-ih.

Neumorni Čajetinac došao je u mlađe selekcije Partizana 2005. godine, kada je imao 13 godina, a profesionalni fudbaler crno-belih postao je 2010. Osim jedne sezone kada je bio na pozajmici u Smederevu, sve vreme bio je član Partizana, a poslednjih sezona standardni prvotimac.

Za njega je zimus postojala ponuda Anderlehta (priča se o 2,7 miliona evra), ali je ta ponuda odbijena.

Brašanac je izgarao na terenu u dresu Partizana, ali mu navijači zameraju na epskom promašaju u meču protiv Augzburga, u prošlosezonskom izdanju Lige Evrope. Da je Brašanac u poslednjim trenucima meča dao gol, Partizan bi prošao grupnu fazu i "prezimio" u Evropi plasiravši se u 1/16 finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC