• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Delibašić na klupi crno-belih

Autor mondo.rs

Marko Nikolić nakon pobede nad Radom potvrdio da će se nekadašnji centarfor priključiti stručnom štabu. O odlasku Radovića u Legiju - narednih dana.

 Andrija Delibašić u stručnom štabu FK Partizan Izvor: MN PRESS

Ljubiša Ranković vraća se u stručni štab Partizana posle jedne i po godine odsustva, a novo lice u nastavku sezone biće Andrija Delibašić (35), čovek koji je na debiju crno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona (sezona 2003/04) bio strelac sva tri gola u duelima sa Portom i Olimpikom iz Marseja (protiv Reala je bilo 0:1 i 0:0).

"Tačno je, imate ekskluzivnu vest", odgovorio je Marko Nikolić na pitanje reporterke TV Arena sport, nakon 4:0 (2:0) u prvenstvenoj utakmici sa Radom.

"Sa Rankovićem sam već sarađivao, imam sve razloge ovog sveta da ga vratim u stručni štab. Andrija Delibašić je igrač iz uspešnog perioda Partizanove istorije, na početku je trenerske karijere...".

Delibašić se oprostio u dresu Sutjeske, marta 2015. godine, nakon čega je krenuo u trenersku školu pri Fudbalskom savezu Crne Gore.

Partizan je u subotu uveče "načeo" Rad posle samo dva minuta i lagano stigao do ubedljivog trijumfa, uz napomenu da su gosti početkom drugog poluvremena ostali bez isključenog Batesa.

"Veoma važna, na kraju i ubedljiva pobeda. Čestitam igračima koji su uložili veliki trud, u krajnjoj liniji postigli četiri gola, a čestitam i publici, koja nam mnogo pomaže u trenutnoj situaciji", prokomentarisao je Nikolić, koji je u 33. minutu isključen zbog burnog protesta.

Predstoji dvonedeljna pauza, a u okviru nje i kraj prelaznog roka.

Pre nekoliko dana pojavila se priča o mogućem povratku Miroslava Radovića u poljsku Legiju, koja će se takmičiti u Ligi šampiona.

"To su stvari koje će biti rešene u naredna dva-tri dana. Vreme je da se malo radujemo pobedi, a o kadrovskim stvarima ćemo kasnije".

Nikolić je ponovio da nije realno da u Humsku 1 stigne još neko pojačanje.

"Limitirani smo finansijama i brojem licenci. Ovog leta su već angažovana desetorica igrača, što je mnogo. Morao bi prvo neko da ode, da bismo nekog drugog doveli... Mada, dobar igrač uvek dobro dođe".

Partizan je iz uvodnih sedam kola sakupio 10 bodova, zabeleživši tri pobede, remi i tri poraza. Crvena zvezda na prvom i Vojvodina na drugom mestu za sada su "ispustile" samo po dva boda, crno-beli već 11.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC