• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad reprezentativci Engleske idu na "kaljenje"...

Autor mondo.rs

Posle Džoa Harta, koji odlazi u Torino, Džeku Vilširu takođe je saopšteno da može da potraži klub u kome će više igrati.

Neuobijačene stvari događaju se u engleskom fudbalu ovog leta.

Čak dvojica reprezentativaca, učesnika Evropskog prvenstva u Francuskoj, mogla bi privremeno da promene klupske boje, s obzirom na to da su u svojim klubovima izgubili mesto, odnosno poverenje menadžera.

SAUTEMPTON "RAZBIO KASU"

Marokanac Sofijan Bufal prešao je iz Lila u Sautempton za 16 miliona funti, što je nova rekordna kupovina popularnih "svetaca", dok je Totenhem prodao Vest Bromviču Nasera Čadlija za 13 miliona.

Golman Džo Hart već je dogovorio odlazak iz Mančester sitija u Torino do leta 2017, a novo iznenađenje ljubiteljima fudbala je priredio Arsenal, davanjem "zelenog svetla" Džeku Vilširu da na godinu dana potraži novu sredinu.

Vilšir (24) je prošle sezone zbog preloma noge nastupio na samo tri utakmice za Arsenal, ali ga je Roj Hodžson poveo na EURO 2016, gde je na četiri meča odigrao ukupno 113 minuta.

Strelac dva pogotka na 34 nastupa za Englesku ima rok do srede u ponoć da pronađe klub koji će ga uzeti na pozajmicu, inače je pitanje koliko će dobiti prilika u konkurenciji nedavno pristiglog Granita Džake, Santija Kazorle, Fransisa Kokelana, trenutno povređenog Arona Remzija, pa i Egipćanina Elnenija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC