• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najjači "mali" tablet za muziku, igre (VIDEO)

Autor mondo.rs

Tablet koji muziku, igre, multimediju i zabavu stavlja ispred svega i čini ih potpuno novim doživljajem zove se MediaPad M3.

Huawei je u Berlinu, na IFA 2016 sajmu, nakon nove serije telefona NOVA i NOVA Plus, kao i dorađene serije P9 predstavio i Android tablet, ali se umesto dijagonale od 10 inča odlučio za dijagonalu od 8.4, koja omogućava lako upravljanje jednom rukom.

Huawei MediaPad M3 je elegantno dizajniran tablet koji akcenat stavlja na zabavu i pruža korisnicima audio kvalitet bez premca, a ujedno je trenutno najjači Android tablet u kategoriji tableta dijagonale ekrana 8.4 inča (oko 22 centimetra).

Dizajniran je za korisnike koji nisu spremni na kompromise kada je reč o tehnologiji u domenu muzike, pomoću Harman Kardon i AKG saradnje. Čućete jasno i detaljno svaku notu svojih omiljenih pesama, filmova i video snimaka, i to putem stereo zvučnika koji se dinamično prebacuju sa kanala na kanal ili kvalitetnih sluški, koje se isporučuju sa tabletom (pogledajte ih u galeriji).

Zvučnici MediaPad M3 koje su zajedno dizajnirali i naštimovali audio ekspert Harman Kardon i Huawei kompanija, omogućavaju prošireno "polje zvuka", koje emituje svaki segment melodije ili trenutak filma/videa. Huawei Super Wide Sound 3.0 tehnologija automatski odvaja muziku kao zaseban snimljen deo fajla od video snimka, kako bi pružila naprednije mogućnosti rada sa audio fajlom kasnije na tabletu ili nekom profesionalnom programu za obradu zvuka.

2K ekran dolazi sa novo "Eye comfort" opcijom, koja filtrira štetno plavo svetlo, smanjujući na taj način naprezanje oka dok čitate u krevetu ili zamračenoj prostoriji.

Cena tableta varira u odnosu na to koji hardver odaberete, a u ponudi će biti modeli (ne znamo koji model stiže u Srbiju) od 349 do 499 evra, u Wi-Fi i LTE modu.

Huawei MediaPad M3 specifikacije:

- Android 6.0.1 Marshmallow sa Huawei 4.1 UI-jem
- 7.3 milimetara debljina, 310 grama težina
- Metalna pozadina + "nano-injection" spoljni oblik
- 8.4 inča 2.560 x 1.600, 359 ppi ekran
- 8 megapiksela prednja i zadnja autofokus kamera
- Stereo zvučnici, Hi-Fi audio
- Kirin 950 SoC sa ARM Cortex-A72 osam jezgara, 64-bitni
- 4 GB DDR4 RAM
- Baterija 5.100 mAh.

Pratite IFA sajam redovno preko MobIT strana, uz oznake #MobIT_IFA2016 i #IFA2016 i budite prvi koji će saznati baš sve o novim telefonima, kućnoj elektronici, gedžetima i aparatima! Budite uz nas, neće biti dosadno, sigurni smo!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Huawei Media Pad M3 video
Izvor: Huawei Mobile.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS