• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Ramos prekrio znak "Nike"?

Autor mondo.rs

Kapiten Reala zaštitno je lice američke kompanije poslednjih deset godina. Šta ga je nateralo da "ofarba" kopačke u crno?

Serhio Ramos jedan je od fudbalera sa najdužim stažom u "Nike" kopačkama.

Kapiten Reala i jedan od najpoznatijih španskih fudbalera deset godina vezan je sponzorskim ugovorom za američkog giganta, međutim na poslednjoj utakmici koju je igrao, protiv Osasune (5:2) za vikend, izašao je u vidno "prefarbanim" "Nike" kopačkama, na kojima se nije video poznati logo.

Zašto?

Saradnja između ove dve strane nije završena u ljubavi.

/Ramos u Superkupu Evrope, protiv Sevilje/



Španski mediji pišu da se Ramos sprema da izađe iz ugovora sa "Nike" opremom, jer nije zadovoljan kakav je tretman imao u globalnim marketing kampanjama u poslednje vreme, u koliko spotova i na koliko bilborda se pojavio, koliko je "Nike" koristio njegov lik i delo, tako da se pred istek aktuelnog ugovora sprema da promeni partnera.

/Ramos u Primeri protiv Osasune/



Međutim, kada je potpisivao ugovor, Ramos se obavezao da šest meseci po rastanku sa dugogodišnjim sponzorom neće imati pravo da potpiše novi ugovor i izabere drugog partnera, tako da je kapiten najtrofejnijeg evropskog kluba trenutno "zarobljen" bez zvaničnog dostavljača opreme.

Pretpostavlja se da će, poput Fernanda Toresa, koji se i sam svojevremeno našao u ovoj situaciji, potražiti utočište u "adidas" kopačkama, ali će taj ugovor moći da potpiše tek početkom 2017. godine.

U igri su i "Puma", "Joma", "New Balance" i "Under Armour", a kao 30-godišnjak, jedan od najpopularnijih i najplaćenijih fudbalera u Španiji, Ramos je i dalje dovoljno mlad, aktuelan i uticajan da zaradi milione i od sponzorskih ugovora.

Od Reala, konkretno, zarađuje oko 180.000 evra nedeljno.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC