• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren Sajam knjige u Banjaluci FOTO

Autor Anadolija

U Banjaluci je večeras u Sportskoj dvorani "Borik" otvoren 21. Međunarodni sajam knjige "Banjaluka 2016", koji traje do 19. septembra.

Sajam je otvoren književnom besjedom Vladimira Kecmanovića, a na svečanom otvaranju nastupila je pjevačica Natalija Havralenko.

"Drago nam je da smo ovu manifestaciju održali punih 20 godina, ušli smo u treću deceniju i s nama su naši dragi prijatelji iz Srbije, Federacije BiH, Crne Gore, Hrvatske, RS i izdavači iz okruženja koji su na štandovima distributera", izjavila je Petra Ivić, rukovodilac sajma u organizaciji "Glasa Sprske".

Na sajmu učestvuje oko 80 izdavača, te distributeri, a osim beletristike posjetioci imaju priliku pronaći i stručnu literaturu, kao i mnogobrojna izdanja za najmlađe.

"Ako smo preživjeli 20 godina nadamo se da smo pobijedili savrenu tehnologiju i da knjiga ima svoje čitaoce", dodala je Ivić.

Za vrijeme trajanja sajma održavaju se i prvi međunarodni književni susreti koje organizuje "Glas Srpske" i Udruženje književnika RS. U susretima učesvuju pisci iz Bugarske, Rusije, Makedonije, Poljske, Njemačke, Crne Gore, Srbije i zemlje domaćina.

Pogledajte foto-galeriju:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop