• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mornar pred Igokeu: Idemo u Ligu šampiona

Autori mondo.ba Autori mondo.me

Košarkaši Mornara optimisti pred dvomeč sa Igokeom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 Igokea Mornar kvalifikacije za Ligu šampiona Izvor: mondo.me

Barane sledeće nedjelje očekuje tri meča: u utorak i četvrtak protiv Igokee u okviru kvalifikacija za FIBA ligu šampiona, a potom debi u ABA ligi sa najtrofejnijim timom ovog takmičenja Partizanom.

“Imamo za rivala iskusnu i ekipu zavidnog kvaliteta. Imali smo prilike da se u to uvjerimo na turniru u Čačku na kojem smo učestvovali i mi. Tamo su odigrači dva duela, prvi rutinski dobili protiv Borca a drugi na mali broj poena, što im je specijalnost, u neizvjesnoj završnici dobili protiv Mege. Uz dužno poštovanje protivnika, mislim da možemo da se plasiramo u FIBA ligu šampiona. Otežavajuće okolnosti su to što imamo naporan put do Laktaša, pa potom odmah idemo natrag da bi samo dva dana kasnije igrali revanš. Protivnik na revanš stiže odmorniji od nas za jedno putovanje i u tom segmentu mu je oporavak nešto olakšan", rekao je trener Mornara  Đorđije Pavićević.

Uoči konferencije za medije u sali SC Topolica trenirao je u dresu Mornara srpski internacionalac Mladen Pantić, bivši igrač Igokee.

"To je trebala da bude vijest nakon mečeva sa Igokeom, ali pošto ste sve "snimili" evo da potvrdim - riješili smo problem koji smo imali na poziciji centra angažovanjem iskusnog internacionalaca Mladena Pantića koji je lani igrao za rumusnku Krajovu. Protiv Igokee on neće moći da nam pomogne a da li ćemo moći da računamo na njega za meč sa Partizanom u subotu, vidjećemo", rekao je Pavićević.

Kapiten Mornara Marko Mijović najavio je maksimum svoje ekipe u dvomeču sa Igokeom.

“Protivnik ima kvalitetnu ekipu i sigurno ćemo biti na iskušenju. Na nama je dadamo svoj maksimum, a za kakav će to rezultat biti dovoljno vidjećemo. Prva utakmica neće ništa riješiti a ja se nadam da ćemo izboriti dobar rezultat pred revanš nakon kojeg ćemo se, vjerujem, svi radovati plasmanu u Ligu šampiona”, prokomentarisao je Mijović.

Optimista je pred dvomeč sa Igokeom bio i veteran u redovima Mornara Balša Radunović.

“Dobro smo radili u pripremnom period, odigrali dosta utakmica, imali malo pehova sa povredama pred start sezone ali vjerujem da imamo snage da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Radunović.

Prvi meč Igokea - Mornar igraće se u utorak u Laktašima od 20:15 (RTRS plus), dok je revanš dva dana kasnije u Baru od 20.časova (RTRS plus).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC