• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Jes, da kažem... pa da me sklone!

Autor mondo.rs

"Čeka se svaka moja greška, da kažem nešto pa da me sklone", rekao je trener Vojvodine o spornoj situaciji iz prvog poluvremena derbija sa Crvenom zvezdom koji je završen ubedljivom pobedom beogradskog sastava.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri moraju da ostanu psihički jaki posle današnjeg poraza od Crvene zvezde i da nije sramota izgubiti, već braniti se celu utakmicu.

"Moramo da budemo jaki, veliki, da se okrenemo Metalcu i tu pokažemo svoje pravo lice. Ne gajimo iluzije da moramo da budemo prvaci, već da svaku sledeću utakmicu odigramo što bolje moguće i pobedimo. Nije sramota izgubiti na Marakani, bilo bi sramota da smo se branili celu utakmicu", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Vojvodina je izgubila prvo mesto u Super ligi, pošto je u 10. kolu rezultatom 4:1 poražena od direktnog konkurenta Crvene zvezde.

Mahao vrapcima

On se u jednom trenutku okrenuo prema loži na zapadnoj tribini, a upitan kome se obraćao, odgovorio je: "Mahao sam vrapcima, pozdravio ih".

"Mislili smo da možemo, pokušali smo, ali smo kažnjeni za svoje greške. Zasluženo nas je pobedila Zvezda, bila je bolja 60 minuta, mi pola sata. Teško je kada na Marakani ostavite prostor ovakvim igračima kakve ima Zvezda. Rezultat je možda previsok", kazao je Lalatović.

On je ocenio da će oba večerašnja rivala igrati bolje kako sezona odmiče.

"Ovom timu treba vreme da se skocka, teško je napraviti igru kada imate toliko novih igrača. Kako vreme odmiče, i Zvezda i Vojvodina će igrati još bolje", naveo je Lalatović, koji je bivši igrač i trener Crvene zvezde.

Lalatović je bio besan u 36. minutu, kada je tražio penal, koji nije dosuđen. On je kazao da ne želi ništa da komentariše.

"Neću ništa reći jer bi neki jedva dočekali da šest meseci ne vidim fudbal. Neću da komentarišem jer se čeka svaka moja greška, da kažem nešto loše pa da me sklone. Tu je 'crna tačka', pa ćemo videti da li je bio penal. Meni se učinilo da je bio", rekao je Lalatović.



Prema njegovim rečima, fudbaleri Vojvodine poraz od Zvezde moraju što pre da zaborave.

"Ovo ćemo što pre da zaboravimo i da pokažemo da smo veliki tim posle ovakvog poraza. Jako sam zadovoljan mojim timom, kako smo se uklopili, ponosan sam na svoje igrače i čestitam im", rekao je Lalatović.



Govoreći o utakmici, kazao je da je veći pritisak bio na Zvezdi jer njegova ekipa "nije morala da pobedi".

"Nisam hteo da se branim, već da se nadigravam sa Zvezdom. Imamo svoju filozofiju, toga se držimo i to nas je koštalo tri lako primljena gola. Zvezda je u drugom delu pokazala svoj kvalitet, stranci su pokazali zašto su dovedeni u Zvezdu i igraće sve bolje kako vreme bude odmicalo", kazao je trener Vojvodine.

Kada je reč o njegovim igračima, Lalatović je rekao da "njih nekoliko" ima kvalitet za Zvezdu i Partizan, ali da nema razloga da odlaze u te klubove jer već igraju u velikom klubu.

Vojvodina će u sledećem kolu dočekati Metalac, dok će Zvezda gostovati Javoru.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC