• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Martinović: Svlačionica je ključ uspjeha

Autor mondo.ba

U klub je došao kao izričita želja trenera Slavka Petrovića, ali mjesto u standardnih jedanaest Dušana Martinovića nije upitno ni kod Nebojše Miloševića.

 Dušan Martinović o dosadašnjem dijelu sezone Radnika i najava meča sa Željezničarom Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Jedan od najstandardnijih fudbalera Radnika Dušan Martinović golom je odlučio gostovanje na "Tušnju", gdje su Bijeljinci savladali domaću Slobodu 1:0.

"Što se tiče utakmice u Tuzli, mislim da smo taktički odigrali odlično. Na vrijeme smo postigli gol, pa je poslije bilo lakše igrati. Sloboda je pokušavala iz par poluprilika, ali smo se mi odlično branili i iz toga napravili par dobrih kontri, no nismo imali sreće da postignemo još koji pogodak. Kada se sve sabere zasluženo smo slavili", smatra Martinović.

Redove Radnika pojačao je pred dvomeč Lige Evrope sa Beroom, a malo je falilo da ovaj fudbaler nastupe u ovom evropskom takmičenju zabilježi baš u dresu Slobode, koja je bila izuzetno zainteresovana za njegove usluge.

"Dosadašnji dio sezone prolazi odlično, osim lošeg početka prvenstva. Vremenom smo se podizali i vjerujem da ova ekipa ima još dosta da pokaže. Ono što je najbitnije je da je atmosfera odlična, svi igrači stoje čvrsto na zemlji. Naš cilj je da igramo plej-of, a ono što moram istaći je da sam igrao u dosta klubova u Srbiji i da nigdje nisam vidio da se igrači ovoliko trude na treninzima i utakmicama. Momci stvarno uvijek daju svoj maksimum, pa ne sumnjam da će tako biti i u sljedećem kolu protiv Željezničara", hvali svoje saigrače, ali i odnose u klubu 29-godišnji Šapčanin.

Martinović je poznat po odličnom šutu sa distance. Do sada je imao nekoliko pokušaja, ali je prvenac zabilježio u susretu sa Slobodom.

"Što se tiče golova, uglavnom sam ih postizao van 16 metara. Vjerujem da ću uspjeti da postignem još koji gol, ali nisam opterećen time. Bitno mi je da dajem svoj maksimum, nekad je to dovoljno, nekad ne, ali smatram da ću u nastavku pružati još bolje partije. Trener Milošević je donio neke novine u rad, nastavio je odličnu seriju, i svi od njega možemo mnogo naučiti", zaključio je Martinović.

Utakmica između Radnika i Željezničara igra se u subotu, 01. oktobra sa početkom od 15:30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC