• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Austrijanci koji će napasti Srbiju

Autor mondo.rs

Marsel Koler saopštio spisak igrača na koje računa za utakmice sa Velsom i Srbijom u kvalifikacijama za Mundijal.

Selektor austrijske reprezentacije Marsel Koler predstavio je sastav tima za predstojeće susrete protiv Velsa i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu.

On je, na konferenciji za štampu, istakao da u ove utakmice ulazi sa nepromenjenim timom, odnosno sa istim kadrom sa kojim je u prvoj utakmici kvalifikacija pobeđena Gruzija u gostima sa 2:1.

Austrija protiv Velsa igra 6.oktobra u Beču, a protiv Srbije 10.oktobra u Beogradu.

Koler je naglasio da predstoje dve veoma teške utakmice, protiv Velsa koji je bio veoma uspešan u Evropskom prvenstvu, kao i protiv Srbije.

"Iako neki igrači u svojim klubovima nisu igrali imam poverenje u njih", naglasio je on dodajući da je veoma kratko vreme za pripremu za ove utakmice.

Tako protiv Velsa reprezentaciji stoji na raspolaganju samo dan i po priprema.

Predsednik Fudbalskog saveza Austrije (OeFB) Leo Vindtner smatra da je Srbija veoma težak protivnik, posebno kada se igra na njenom domaćem terenu.Najavljeno je da će austrijska reprezentacija u subotu, 8.oktobra otputovati za Beograd.

GOLMANI: Robert Almer (FK Austrija Beč, 32 utakmice u reprezentaciji/ bez gola), Andreas Lukse (SCR Altah, 0), Ramazan Ečan (Bajer Leverkuzen, 7/0)

ODBRANA: Aleksandar Dragović (Bajer Leverkuzen, 50 nastupa u reprezentaciji/1 gol), Martin Hintereger (FC Augsburg/ 18/1), Florian Klajn (VfB Sstutgart/ 41/0), Valentino Lazaro (FC RB Salcburg, 4/0), Sebastian Predl (Votford, 59/4), Markus Sutner (Ingolštadt, 17/0), Štefan Sstangl (Salcburg, 0), Kevin Vimer (Totenhem, 4/0)

VEZNI RED: Dejvid Alaba (Bajern Minhen, 50/11), Marko Arnautović (Stouk Siti, 56/11), Julian Baumgartlinger (Bajer Leverkuzen, 49/1), Martin Harnik (Hanover, 61/14), Štefan Ilsanker (Lajpcig, 18/0), Zlatko Junuzović (Verder Bremen, 50/7), Marsel Sabicer (Lajpcig, 22/3), Luis Šaub (Rapid Beč, 0), Alesandro Sepf (Šalke, 8/2)

NAPAD: Mihael Gregorič (Hamburger, 1/0), Lukas Hinterzeer (Ingolštat, 11/0), Mark Janko (FC Bazel, 57/27).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC