• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka nova "hemija" između Murinja i Mate

Autor mondo.rs

Prije dvije godine, Žoze Murinjo je rekao Huanu Mati da mu nije potreban u Čelsiju. Ali, u Mančester junajtedu njih dvojica lijepo sarađuju. Španac bi da produži ugovor.

Navijči Čelsija bili su ne malo iznenađeni kada je tadašnji trener "plavaca" Žoze Murinjo, ne trepnuvši, rekao da Huan Mata može da ide u Mančester junajted. Čak je i trener Arsenala Arsen Venger podigao obrvu i rekao da mu "nije jasno kako neko može da pojačava direktnog konkurenta za titulu".

Dvije godine kasnije, putevi Murinja i Mate su se ponovo ukrstili u Mančester junajtedu. Ali, sada, Murinjo i te kako računa na španskog vezistu.

Britanski mediji danas pišu da je Mata, čiji ugovor sa Junajtedom važi još dvije godine, rekao Murinju da želi da produži saradnju sa engleskim gigantom i poslije 2018. godine.

"Bilo je već nekih preliminarnih razgovora, ali Matina budućnost u Junajtedu još je pod znakom pitanja. On žarko želi da ostane, sviđa mu se život u Engleskoj. Sve je sada na Murinju", rekao je neimenovani izvor blizak klubu londonskom "Sanu".

Mata, koji sedmično zarađuje oko 150.000 evra, sve češće dobija priliku kod Murinja, a bio je jedan od najvažnijih igrača u pobjedi Junajteda nad Lesterom (i strijelac jednog gola) proteklog vikenda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC