• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Vojvodina rekla "NE" Muslinu!

Autor mondo.rs

Istog dana kada je iz FSS stiglo obaveštenje o vanrednom putu u Katar, iz Novog Sada stiglo je i prvo "NE". Može samo Kovačević, ostala četvorica sa spiska nemaju dozvolu da idu.

 MONDO: Vojvodina rekla "NE" Muslinu! Izvor: MN PRESS

Ovo "ad hok" putovanje reprezentacije Superlige u Katar, van zvaničnog FIFA termina, uoči redovnog 11. kola fudbalskog prvenstva – neće proći bez problema!

MONDO saznaje iz pouzdanih izvorda da je Vojvodina rekla "NE" ideji selektora Slavoljuba Muslina ili njegovih pretpostavljenih iz FSS.

Trener Novosađana Nenad Lalatović poslao je poruku u Staru Pazovu da selektor "A" reprezentacije može da računa samo na Vladimira Kovačevića, ne i Novicu Maksimovića, Filipa Malbašića, Bogdana Planića i Aleksandra Paločevića.

Dakle, Muslinov spisak u startu je skraćen za četiri imena, a biće zanimljivo videti reakciju ljudi iz FSS, jer zaista klubovi nisu dužni da u ovom terminu, 28, 29. i 30. septembar, puste igrače na obaveze reprezentacije, tim pre što se radi o improvizovanom timu Superlige Srbije.

"Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova", rekao je Muslin danas, dan pred put, kada je objavljeno da je utakmica zakazana u četvrtak popodne.

Za razliku od Lalatovića, trener Crvene zvezde Miodrag Božović nije imao ništa protiv da pošalje svu petoricu na put, koju je Muslin pozvao.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC