• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin hitno vodi reprezentaciju Superlige na put!

Autor mondo.rs

Iako superligaše čeka redovno kolo za vikend, iz FSS je u ponedeljak popodne stiglo obaveštenje da će reprezentacija Superlige u sredu otputovati u katar i u četvrtak odigrati utakmicu.

 Muslin hitno vodi reprezentaciju Superlige na put! Izvor: MN PRESS

U sredu okupljanje i put, u četvrtak utakmica, u petak povratak u Srbiju, pa redovno kolo za vikend!

Fudbalski savez Srbije odlučio je da iskoristi priliku koja se ubrzo ukazala i reprezentaciju Superlige sastavljenu od domaćih igrača povede na kratko putovanje u Dohu, u Katar, gde će u četvrtak u 18 časova najbolji igrači domaćeg šampionata igrati prijateljski meč sa domaćinom.

"Selektor Srbije Slavoljub Muslin najavio je projekat rada i treninga koji se odnosi na igrače iz Superlige Srbije, moguće kandidate za najbolji nacionalni tim, a ponuda od domaćina SP 2022. Katara biće neočekivano pravi test za one koji možda predstavljaju budućnost našeg reprezentativnog fudbala", piše na sajtu FSS.

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz naše elitne lige biće gost u Dohi, selekciji Katara, u četvrtak 29. septembra, a selektor Slavoljub Muslin izabrao je 20 igrača za ovu utakmicu.

Na spisku se nalaze: golmani Filip Kljajić (Partizan), Filip Manojlović (Crvena zvezda), igrači Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Marko Petković, Mihajlo Ristić (Crvena zvezda), Nikola Maraš, Bogdan Mladenović (Rad), Nikola Milenković, Nemanja Miletić (Partizan), Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Filip Malbašić, Bogdan Planić, Aleksandar Paločević (Vojvodina), Nikola Ćirković (Voždovac), Miloš Stanojević (Radnički, Niš), Slobodan Urošević (Napredak), Saša Jovanović (Mladost), Ognjen Ožegović (Čukarički).

Nedugo posle objavljivanja spiska - problemi!

Vojvodina je rekla "NE" Muslinu, odnosno može jedan igrač, Kovačević, ostali ne mogu.

Okupljanje igrača biće u sredu u 9,00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, istog dana odlazi se u Dohu, a povratak je planiran dan posle meča, u petak, 30. septembra. Utakmica se igra na stadionu „Al Sad“ u 19,00 (lokalno vreme), odnosno 18,00 po srednjeevropskom.

Selektor Slavoljub Muslin ne krije da je zadovoljan pozivom koji je omogućio da na delu vidi ono najbolje što ima naša Superliga.

"Lepa prilika da odigramo prijateljski meč protiv selekcije Katara i siguran sam da je je ovaj čin priznanje i našim igračima koji će imati veliki motiv da se pokažu u pravom svetlu. Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova. Uglavnom, moja želja je bila da vidimo sve igrače, ranije sam najavio da ćemo se okupljati s vereman na vreme, a evo sada nam se ukazala mogućnost da odigramo jednu dobru utakmicu i vidimo ono najbolje što ima naša liga", rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Verovatno zbog ovog "ad hok" putovanja, najveći broj utakmica 11. kola Superlige biće odigran u nedelju, samo jedan u subotu.

Raspored Superlige, 11. kolo:

U subotu:

Novi Pazar – Radnički Niš (19.00)

U nedelju:

OFK Bačka – Voždovac (15.00)
Spartak – Rad (15.00)
Javor – Crvena zvezda (17.00)
Čukarički – Borac (19.00)
Partizan – Mladost (19.00)
Radnik – Napredak (19.00)
Vojvodina – Metalac (19.00)

Posle 11. kola sledi okupljane "A" reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi i dvonedeljna pauza zbog nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC