• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri posle 4:0 vratio igrače u svlačionicu!

Autor mondo.rs

Trener Juventusa posle ubedljivog trijumfa u Zagrebu održao govor ekipi na Maksimiru

Juventus je ubedljivo slavio u Zagrebu protiv Dinama (4:0) u meču Lige šampiona, ali trener italijanskog tima Masimilijano Alegri uprkos visokoj pobedi ne dozvoljava svom timu da "poleti".

"Dobro smo igrali, nismo podcenili protivnika i pobedili smo sa četiri gola razlike. To je važno zbog raspleta grupe i gol razlike. Ipak, možemo i bolje, u drugom poluvremenu bilo je u pojedinim situacijama previše grešaka. Jako nam je važno da nismo primili gol", rekao je Alegri posle utakmice.

On je dodao da njegova ekipa posle trijumfa na Maksimiru treba da "izbegne samozadovoljstvo".

"Ponavljam, moji igrači sada treba da shvate kao izazov da izbegnu iluziju da će sada lako dobiti svaki meč. Juventus, koji uvek stremi najvišim ciljevima i želi sa svakog gostovanja da se vrati sa pobedom, mora čvrsto da ostane na zemlji i ne izgubi svoje ciljeve iz vida", dodao je trener italijanske ekipe.

On je naglasio da se vide pomaci u igri ekipe, kao i pojedinaca, poput Dibale i Kvadrada, koji su odigrali dobro, ali i istakao da su pokazali i neke slabosti, naročito u drugom poluvremenu.

"Bilo je važno da ostvarimo prvu pobedu u Ligi šampiona. Igrači još uvek pronalaze pravu igru i ritam i potrebno nam je još vremena da delujemo dobro. U drugom delu igre napravili smo neke greške, kada je trebalo da igramo bolje, nismo to učinili i naša igra mora da bude još tečnija, čistija".

Hrvatski mediji preneli su da je Alegri posle meča vratio igrače iz autobusa u svlačionicu kako bi im održao govor. On je na taj način želeo da im jasno stavi do znanja da nije sve funkcionisalo kako je želeo i kako ekipa treba da igra.

Juventus ima četiri boda na tabeli H grupe, a u trećem kolu gostuje Lionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC