• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone će ovo imati ali tek naredne godine

Autor mondo.rs

Kinezi su ovog puta ipak bili prvi!

 iPhone će ovo imati ali tek naredne godine Izvor: Promo/Xiaomi

Xiaomi ime korisnicima pametnih telefona u Sjedinjenim Američkim državama pa i u nekim drugim država nije preterano poznato. Kompanija proizvodi odlične Android telefone koji imaju vrhunske specifikacije a prodaju se po vrlo povoljnim cenama.

Jedan od razloga zašto Xiaomi telefoni još uvek nisu dostupni na američkom pa i drugim tržištima je taj što Xiaomi “pozajmljuje” od drugih proizvođača dosta toga, najviše od Apple-a. Samim tim, kompanija bi mogla da se suoči sa raznim tužbama.

Što se kineskog tržišta tiče, Xiaomi je ove nedelje predstavio najjače Android telefone, Mi 5s i Mi 5s Plus. Oba telefona mogu da se pohvale odličnim specifikacijama. Međutim, Mi 5s model ima nešto što se na iPhone telefonima očekuje tek naredne godine.

Kao što već znate, Apple za narednu godinu sprema veliki redizajn uređaja, koji najverovatnije neće obuhvatati fizičko Home dugme. Ali, šta je onda sa skenerom otiska prsta? Pitate se gde će on biti smešten?

Xiaomi je prvi proizvođač pametnih telefona na svetu koji je predstavio uređaj koji koristi ultrasonični skener otiska prsta, koji može biti postavljen bilo gde na telefonu, i koji može da skenira prst preko stakla, metala i drugih materijala. To znači da može biti postavljen ispod ekrana kako ne bi kvario celokupni izgled telefona.

Apple će možda iskoristiti istu tehnologiju na svom iPhone 8 telefonu, piše BGR. Ostaje nam samo da budemo strpljivi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS