• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mouče: Videćete uskoro pravog Pabla!

Autor mondo.rs

"Stigao sam tri dana pred meč sa Valetom, bilo je teško", rekao je žestoko kritikovani fudbaler Crvene zvezde, koji poručuje da pravog Pabla Moučea nismo videli.

 Mouče: Videćete uskoro pravog Pabla! Izvor: MN PRESS

Pablo Mouče nalazi se na meti kritika, s pravom, ali...

...poručuje da nije bilo realno da pruži više letos i da će ono pravo pokazati, kad bude spreman!

Argentinski fudbaler Pablo Mouče izjavio je danas da je svestan da ne pruža partije kakve se od njega očekuju u Crvenoj zvezdi, ali je pozvao navijače na strpljenje i obećao da će opravdati svoju visoku reputaciju.

"Objektivno, moram više da pružam, znam da mogu mnogo bolje, ali isto tako moram da kažem da sam došao u Zvezdu pre samo dva meseca i potreban mi je period adaptacije. Stigao sam tri dana pred meč sa Valetom, bilo je teško, ali naporno radim da se vratim u potrebnu fizičku kondiciju i pomognem ekipi", rekao je Mouče novinarima u Beogradu.

Mouče je poručio da je imao dosta problema da se spremi jer je odmah po dolasku uskočio u ritam čestih utakmica u Superligi i evropskim kvalifikacijama.

"Došao sam u klub bez priprema, odmah sam počeo da igram i nisam bio na potrebnom nivou. To se odrazilo na moje igre, ali verujem da ću biti sve bolji. Navijači su strastveni i nestrpljivi, žele najboljeg Pabla Moučea i obećavam im da će ga uskoro videti", kazao je on.

Krilni fudbaler dodao je da zna da se nosi sa pritiskom u velikom klubu, jer iza sebe ima veliko iskustvo u Boki Juniors, Lanusu i Palmeirasu.

"Nemam pritisak, igrao sam u velikim timovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras, reprezentacija Argentine, osvojio sam šest trofeja i odigrao mnogo utakmica. Znam da se nosim sa pritiskom", rekao je igrač koji je za "gaučose" postigao dva gola na pet utakmica.

Prema njegovim rečima, sjajno se oseća u Beogradu, sviđa mu se grad, i nema ništa protiv da do kraja odradi jednogodišnju pozajmicu.

"Veoma sam zadovoljan u Zvezdi, sjajno sam prihvaćen, kako od saigrača, tako i od čelnika kluba. Svi mi daju podršku da iskažem ono zbog čega sam doveden", zaključio je Mouče.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC