• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Chrome nikad bolji i korisniji

Autor mondo.rs

Nova verzija popularnog pregledača oduševiće Android korisnike.

 Chrome nikad bolji i korisniji Izvor: MONDO

Kompanija Google je objavila vest da na Android telefone stiže nova Chrome verzija. Ažuriranje je dizajnirano kako bi korisnici mogli da uštede megabajte i kako bi mogli da pristupe sadržaju kada je internet na telefonu isključen.

Pre svega, Google je objavio da je obezbedio Data Saver opciju i za video snimke. Ova opcija može da uštedi čak 67 procenata megabajta iz paketa kada se gledaju mp4 klipovi putem Chrome pregledača. Osim toga, kada su korisnici na sporoj konekciji, Google kaže da će Data Saver tehnologija automatski optimizovati HTTP sajtove. Ovi optimizovani sajtovi mogu da uštede čak 90 posto megabajta, a učitavaju se dva puta brže.

Chrome će korisnicima obezbediti preuzimanje celih veb stranica, muzike, fotografija i video snimaka. Preuzetom sadržaju se može pristupiti kasnije. Ukoliko korisnici nešto preuzimaju, i u trenutku se prekine konekcija, preuzimanje će se automatski nastaviti kada se konekcija ponovo uspostavi.

Takođe, Google je objavio će dodati sugestije kada se otvaraju novi tabovi. No, to će se desiti tek u narednoj verziji, piše Social Times.

„Verujemo da će sve predstavljeno učiniti Chrome boljim. Preuzmite novu verziju Chrome-a kako biste među prvima isprobali sve nabrojane opcije,“ izjavio je predstavnik kompanije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS