• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halilhodžić: Sretno "zmajevi" i vidimo se u Rusiji

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak i selektor Japana Vahid Halilhodžić u poruci na svom Footgoll profilu je poželio sreću izabranicima Mehmeda Baždarevića u duelu protiv Belgije u Briselu.

  "Večeras je važna utakmica sa Belgijom koju igra naša reprezentacija. Belgija je uvijek bila jaka ekipa i bez obzira što neki igrači neće nastupiti moramo biti oprezni. Vjerujem da je iskusni kolega (Mehmed) Baždarević napravio najbolju taktiku kako bi se kući vratili neporaženi. Momcima želim puno sreće i snage da izdrže do kraja te da nam donesu pobjedu. Znam da to mogu jer Bosna i Hercegovina ima kvalitetan i iskusan tim koji ima kapacitet da nas odvede u Rusiju 2018. Vidimo se tamo", poručio je Halilhodžić na svom profilu na internacionalnoj fudbalskoj mreži Footgoll.


Fudbalska reprezentacija BiH večeras sa početkom u 20.45 sati izaći će na megdan Belgiji u utakmici drugog kola Grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji.


Susret će se igrati na briselskom stadionu "Kralj Boduen", a izabranici Mehmeda Baždarevića pokušaće iznenaditi favorizovane Belgijance, koji ovaj duel očekuju dosta oslabljeni.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC