• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Nije valjalo...

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

… to što nismo iskoristili umor Zvezde i što nismo kontrolisali ofanzivni skok, naveo je trener Igokee ključne razloge tijesnog poraza od crveno-bijelih.

 Bajić: Nije valjalo... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Igokea je bila na korak od trijumfa u Beogradu u šestom kolu ABA lige. Crvena zvezda iščupala je pobjedu u samom finišu i zadržala stopostotan učinak u regionalnom takmičenju – 68:66.

Trener Igokee Dragan Bajić objasnio je razloge tijesnog poraza.

"Drugi meč u nizu gubimo na loptu. Počeli smo sa previše respekta, sa dosta grča i nismo ispoštovali neke dogovore u fazi odbrane i napada, i otišlo se na poluvrijeme sa razlikom većom od one koja bi bila podnošljivija. Nismo iskoristili umor Zvezde i njen trenutni momenat da u prvom poluvremenu ostanemo na oko pet razlike, a da u nastavku ovakvom igrom možda i pobijedimo", rekao je Bajić poslije meča.

"Presudno je bilo što nismo kontrolisali ofanzivni skok, na šta sam upozoravao i prije meča. Bilo je dobro u prvom poluvremenu, ali su se desila dva važna ofanzivna skoka u momentima kada se meč lomio. To je dosta doprinijelo pobjedi Zvezde".

Govoreći o startu sezone Igokee, Dragan Bajić je napravio šalu, sa aluzijom na sezonu kad je ekipa iz Aleksandrovca bila prva i kad je tokom zime otkriveno da kao prvoplasirana ipak ne može ide u Evroligu. "Možda je i bolje što smo počeli ovako, možda bi se da smo bili na 5-0 ponovo mijenjala pravila u hodu"

Danilo Šibalić odigrao je maestralnu rolu protiv Zvezde (27 poena, od čega pet trojki), ali to nije bilo dovoljno za slavlje njegovog tima.

"Čestitam im, svaka čast, momci su umorni ali su dobili. Mi već drugu utakmicu zaredom gubimo na loptu, padne nam koncentracija, ali nadam se da ćemo izvući pouke i da nam se u nastavku neće dešavati greške".

Upitan da prokomentariše svoju igru, uz konstataciju novinara da je ovo njegova najbolja partija, rekao je: "Prije svega je važan tim i sve to je zasluga ekipe, nadam se da će biti još dobrih partija".

Trener Bajić se na kratko "ubacio" i rekao uz osmijeh: "Kako najbolja, kad smo zbog njega izgubili? Nije dao trojku kad je trebalo".

Izostanak iskusnog kapitena Vuka Radivojevića osjetio se u igri Igokee.

"Radivojević je povrijeđen i neće biti još 10-15 dana u trenažnom procesu. Fali nam puno, nije tu, a kad god je sa nama samo njegovo prisustvo nam mnogo znači", rekao je Dragan Bajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC