• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: NIKAD trener u hrvatskom klubu

Autor mondo.rs

Robert Prosinečki kaže da nema šanse da sedi na klupi bilo kog hrvatskog tima, ali ne krije da bi voleo da predvodi nacionalni tim

 Prosinečki: NIKAD trener u hrvatskom klubu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Aktuelni selektor Azerbejdžana Robert Prosinečki izjavio je da nema šanse da radi u nekom hrvatskom klubu, ali da bi jednog dana rado predvodio reprezentaciju "kockastih".

"Da radim u hrvatskom klubu? Nema šanse! U njima se brzo iskoriste i treneri i ljudi", rekao je Prosinečki u intervjuu za agenciju Hina.

Kako je naveo, ne sviđa mu se atmosfera u hrvatskom fudbalu, odnosno to što se čini da je Zdravko Mamić njegov apsolutni vladar.

On je rekao da sa Mimićem "nit' je dobar nit' je loš" i napomenuo je da je napravio i dobre stvari.

"Postoji percepcija da Zdravko Mamić vodi hrvatski fudbal, da je apsolutni vladar - što je možda i tačno, međutim, napravio je i neke odlične stvari. Napravio je klub koji u celoj Evropi znaju. Neću ulaziti u druge stvari, jer neko mu je omogućio da bude 'gazda'".

Za razliku od klupskog fudbala, reprezentaciju ne bi odbio.

"Pa, ko ne bi voleo voditi Hrvatsku? Ali, sada hrvatska reprezentacija dobro gura, iako su svi od samog početka bili protiv Čačića i nisu želeli da on bude selektor. Mislim da je odradio odlično Evropsko prvenstveno i samo je malo nedostajalo sreće i hrabrosti... Hrvatska je dobro startovala i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo", naveo je Prosinečki.

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde odlično je i sam sa selekcijom Azerbejdžana krenuo u kvalifikacijama za Mundijal. Posle tri odigrana kola imaju sedam bodova.

"Nadam se da će taj san potrajati, mada Azerbejdžan nije fudbalska zemlja i više ulaže u boks ili rvanje", dodao je Prosinečki.

Bivši reprezentativac Hrvatske otkrio je i da je od nekadašnjih saigrača u najboljim odnosima sa Zvonimirom Bobanom i Zvonimirom Soldom i da sa njima "često pije kafu, kada je u Zagrebu". Rekao je da je i sa predsednikom Hrvatskog fudbalskog saveza Davorom Šukerom u korektnim odnosima, "da se poštuju, ali da ne piju kafu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC