• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Probudio nas je poraz od Arsenala

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije o preporodu Čelsija, trijumfu nad Mančester junajtedom i odnosu sa Murinjom.

Kako situacija u fudbalu može brzo da se promeni!

Čelsi je pre mesec dana bio osmi na tabeli Premijer lige, sa osam bodova manje od Mančester sitija, a vezani porazi od Liverpula na Stamford Bridžu (1:2) i posebno onaj od Arsenala u gostima (0:3), pokrenuli su negativne reakcije medija i navijača, kako to obično i biva u sličnim situacijama.

Nakon toga je menadžer Antonio Konte obavio male taktičke korekcije, Čelsi je prvo savladao Hal (2:0), a posle pauze u takmičenju deklasirao branioca titule Lester (3:0) i jednog od najvećih rivala Mančester junajted (4:0).

I, "plavci" su sada samo bod iza vodećeg trija, koji čine Mančester siti, Arsenal i Liverpul i, naravno, opet su kandidati za titulu...

Nemanja Matić, koji je potvrdio klasu u duelu sa najskupljim fudbalerom sveta Polom Pogbom, izjavio je posle meča da je debakl u susretu sa Arsenalom bio "poziv na buđenje", posle koga je sve krenulo u pozitivnom pravcu.

"Ponekad moraš da doživiš ubedljiv poraz da bi se probudio. Shvatili smo da moramo da igramo bolje i da pokažemo više želje. Ne zaboravljamo poraze od Liverpula i od Arsenala, ali verujem da smo sada dokazali da možemo da se nosimo sa svakim. Tabela pokazuje da smo na dobrom putu, gledaćemo da nastavimo ovako", izjavio je Matić, a prenosi "Gardijan".

On se složio sa konstatacijom Žozea Murinja da je vodeći gol Pedra, postignut posle svega tridesetak sekundi, imao ogromnog uticaja na dalji tok utakmice.

Upitan da li je prisustvo bivšeg stratega Čelsija posebno motivisalo igrače, odgovorio je da nije.

"Igramo za veliki klub i imamo veliki motiv u svakoj utakmici, protivnik nije važan. Naravno, Murinjo je bio naš trener i mi ga poštujemo, naročito ja, jer me je vratio iz Benfike u Čelsi", poručio je Matić.

Dobra forma našeg "veziste" (koji je izdržao suspenziju zbog isključenja na kraju prethodnih kvalifikacija) mora da raduje pred važnu utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, idućeg meseca protiv Velsa u Kardifu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC