• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milivojević - Ivić, "duel" i van Karaiskakija

Autor mondo.rs

Da li je reprezentativac Srbije zaslužio crveni karton ili ne? Mišljenja dvojice aktera velikog grčkog derbija su različita.

 Olimppijakos Paok 1:0 Milivojević gol VIDEO Izvor: MN PRESS

Jedan od najvećih derbija u Grčkoj, Olimpijakos - PAOK, rešen je u nedelju na stadionu crveno-belih, Karaiskaki, golom srpskog reprezentativca Luke Milivojevića duboko u nadokandi utakmice

Bivšu fudbaler Crvene zvezde glavom je skrenuo loptu u mrežu gostujućeg gola, za pobedu domaćina 2:1, a poraz gostiju iz Soluna, na čijoj klupi je nekadašnji igrač Partizana, Vladimir Ivić.

Utakmicu su obeležili i prekidi, što zbog korišćenja pirotehničkih sredstava na tribinama, što zbog nezadovoljstva gostujućeg trenera, koji je u dva navrata hteo da povuče tim sa terena, nezadovoljana odlukama sudije.

Tenzija nije splasnula ni dan posle derbija, a srpski akteri utakmice i nekadašnji članovi beogradskih "večitih rivala" izneli su za Večernje novosti svoja zapažanja. I nisu bili istog mišljenja...

"Luka Milivojević je golom u poslednjem minutu odlučio pobednika, a u 20. minutu je napravio start za crveni karton, jer je s leđa grubo faulirao našeg igrača. Dobio je 'samo' žuti, ostao na terenu i doneo pobedu svom timu", istakao je Vladimir Ivić.

Kapiten Olimpijakosa ne misli da je njegov start bio za isključenje.

"Videli smo se i pozdravili pre meča. Drago mi je što jedan srpski stručnjak sa uspehom vodi ekipu kao što je PAOK, i želim mu sve najbolje. Ipak, ne služi mu na čast to što je dva puta povlačio ekipu. Vidim da je posle utakmice za jedan moj start rekao da je bio za čist crveni karton. Moje mišljenje je isto kao i sudijino, da tu nije bilo materijala da se dobije više od žutog", izjavio je Milivojević za "Novosti".


Olimpijakos je ovom pobedom odmakao AEK-u i Panatinaikosu, koji su odigrali nerešeno u svojim mečevima šestog kola grčkog prvenstva, pa sada ima četiri boda prednosti. PAOK je na sedmom mestu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC