Skype: Poboljšani pozivi, nove opcije

Autor:

Microsoft objavio nove detalje o unapređenoj Skype aplikaciji.

Skype: Poboljšani pozivi, nove opcije Foto: Promo/Skype

Ako koristite Android ili iOS platformu i Skype, obradovaće vas vest da je Microsoft ubacio u nju dosta unapređenja. Na zvaničnom Skype blogu pronaći ćete sve detalje o novostima, a mi vam donosimo „presek“ najvažnijih detalja.

Desktop Skype aplikacija, nadamo se da ste to primetili, dobila je znatno bolji kvalitet poziva u prethodnih nekoliko ažuriranja, a poboljšanje kvaliteta poziva stiže u narednim danima i za Android tj. iOS korisnike. Takođe, tokom poziva korisnici će moći da se isključuju i uključuju u razgovor bez prekida poziva, ako je potrebno da naprave pauzu (da popiju vodu, nakašlju se, otvore poštaru ili se jave ne drugi telefon, recimo).

Skype Foto: Promo/Skype

U Android verziji „Call phones“ odrednica menja se u „Calls“. Ova opcija desiće se i na iOS uređajima nešto kasnije. „Calls“ opcijom na jednom mestu imaćete pregled poziva i mogućnost uspostavljanja veze sa kontaktima jednim dodirom - besplatni Skype glasovni i video pozivi ili jeftini Skype  internacionalni pozivi.

Poboljšanja su stigla i u govornu poštu. Iako i dalje možete da koristite tradicionalan način ostavljanja glasovnih poruka kontaktu koji je nedostupan ili trenutno zauzet, sa novom verzijom moći ćete da ostavljate video poruke, što će biti sjajna opcija za ličnije kontakte i više zabave.

Sa novom verzijom Skype aplikacije ukidaju se SMS transkripcija, mejl obaveštenja, ali i glasovne poruke za pozdrave koje su korisnici mogli samo da izaberu.

Novi Skype uskoro će biti ažuriran kroz Play Store i AppStore.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Tagovi:

Ostale vijesti