• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda Bogdanovića i žestok pad Kalinića!

Autor mondo.rs

Fenerbahče i Makabi slavili pred svojim navijačima, a Panatinaikos košem Kalatesa "ukrao" pobedu u Nemačkoj.

Samo dve ekipe imaju maksimalan učinak posle tri odigrana kola reformisane Evrolige - prošlosezonski finalisti, CSKA i Fenerbahče.

"Armejci" su u utorak u Istanbulu savladali Efes, a Fenerbahče im se priključio rutinskom pobedom nad Žalgirisom - 82:68 (44:37).

Bilo je i vreme da Željko Obradović odahne, s obzirom na to da je njegov tim prve dve pobede, nad Bambergom i Barselonom, ostvario samo sa po jednim poenom razlike.

...
Izvor: YouTube


Međutim, uopšte nije sve prošlo tako sjajno, pošto je Bogdan Bogdanović u 26. minutu nagazio nekadašnjeg saigrača Lea Vestermana i izvrnuo skočni zglob, pa će verovatno propustiti bar nekoliko narednih utakmica.

Do tada jedan od najboljih pojedinaca na terenu, imao je 10 poena i pet asistencija.

Povrh toga, Nikola Kalinić se dobro ugruvao kada je u drugoj četvrtini pokušao da spasi loptu koja je išla u aut, pa onda pao preko gledalaca u prvom redu.

Pogledajte i kako...




Ekpe Judo i Jan Veseli završili su meč sa po 14, a Kalinić sa četiri poena.

Panatinaikos će u naredni duel, sa Crvenom zvezdom u petak, sigurno ući sa dosta entuzijazma, pošto je kao gost slavio minimalnu pobedu nad Bambergom - 83:84.

Sjajni Nik Kalates (13p, 11sk, 9as, 3ukr) tri sekunde pre kraja je uhvatio loptu posle promašaja Kejsija Riversa i postigao odlučujući koš, za uspešan debi španskog trenera Ćavija Paskvala.

Kalatesu nije mnogo nedostajalo za zvanje najkorisnijeg igrača 3. kola, ali je sa indeksom 29 ipak zaostao za Markom Gudurićem (30) i Nandom De Koloom (32).

Makabi i Galatasaraj odigrali su meč bez mnogo obraćanja pažnje na odbranu, u kome je domaćin stigao do ovosezonskog prvenca u elitnom kontinentalnom takmičenju - 98:92.

Galatasaraj je pored Efesa i Uniksa jedini tim koji još nikoga nije pobedio.

TABELA: CSKA i Fenerbahče 3-0, Real, Olimpijakos, Crvena zvezda, Darušafaka, Panatinaikos, Baskonija i Armani po 2-1, Bamberg, Makabi, Barselona i Žalgiris po 1-2, Uniks, Efes i Galatasaraj po 0-3.

PAROVI 4. KOLA: CSKA - Uniks, Darušafaka - Efes, Armani - Real, Baskonija - Olimpijakos (četvrtak), Galatasaraj - Fenerbahče, Žalgiris - Makabi, Panatinaikos - Zvezda, Barselona - Bamberg (petak).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC